Росен Петров искал да осинови детето на жена си?

  • 08 юли 2011 10:43

  • 7732
  • 1
Росен Петров искал да осинови детето на жена си?
© интернет

Водещият на тв предаването “Нека говорят с Росен Петров” Росен Петров бил готов да осинови четиригодишната дъщеричка на жената, с която живее, твърдят познати на двойката.

Гологлавият шоумен тайно от медиите е създал семейство с балерината Зарина и дъщеря й Кати. Росен перфектно се разбирал с малката сладурана и дори честичко я водел и вземал от детската градина.

Той се отнасял с Кати като със свое дете и нямал нищо против дори да й даде името си. Носят се всевъзможни слухове относно евентуалния биологичен баща на детето. Според едни възможно било родител на Кати да е самият Петров, тъй като още преди десет години имал любовна връзка с майката Зарина.

Тогава двамата били кадри на Слави Трифонов и въртели любов зад гърба му, въпреки че интимните отношения сред членовете на екипа били забранени. Балерината напуснала шоуто, за да танцува в "Комиците", а Росен пък - за да оправи личния си живот и да си създаде свой бизнес. Някои твърдят, че Петров и Зарина напуснали Шоуто, тъй като Дългия разбрал за връзката им и им поставил ултиматум да я прекратят.

Сред привържениците на друга теория след като отишла да танцува в "Комиците" хубавата Зарина завъртяла любов с шефа на охраната на предаването. Тогава именно била зачената малката Кати, но след като тя се родила, родителите й се разделили. Когато разбрал, че Зарина е самотна майка, Росен Петров тутакси се намесил и предложил на старата си любов да заживее с него.

Оттогава водещият и балерината били почти перфектно семейство и даже планирали да родят братче или сестриче на четиригодишната Кати. Росен бил толкова привързан към детето, че го смятал за свое и искал да направи това официален факт чрез осиновяване.

Последвайте канала на

7732 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.17 | 12:12

1
Защо да не осинови, това е много хубаво дело!

Добави коментар

Водещи новини