Ники Михайлов изневерявал на Алисия с плеймейтка

  • 11 декември 2012 08:53

  • 8911
  • 3
Ники Михайлов изневерявал на Алисия с плеймейтка
©

Най-скандалната плеймейтка - Мария Цветкова, е любовницата на вратаря на националния отбор по футбол Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален, пише "България Днес".

Футболистът кръшкал на сериозната си приятелка АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия с бившата на Динко Динев още през лятото, твърди изданието. Връзката им била мимолетна и не е довела до нищо повече освен секс, твърдят запознати. Самата Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През заплашва от няколко дни да разкрие изневярата на Михайлов публично. Тя се закани на певицата с думите :"Мандатът ти на футболна половинка изтича, вече има нова избраница, но ти отново последна ще узнаеш...".

Мария Цветкова

Според вестникът обаче слуховете, че Ники Михайлов кръшка на изпълнителката на "На кръгъл час" не е нещо ново. Дори и близките приятелки на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия не вярваха, че от тази любов ще излезе нещо трайно. Напук на всички клюки и спекулации обаче връзката им се оказа повече от стабилна. Стражът на Твенте не само показва любовта си към АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, но се грижи и за сина й от Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб.

Последвайте канала на

8911 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Samuilov

2013.02.10 | 15:30

3
Тази от снимката ей сега ще се изпикае. А за да не се намокри, е вдигнала косата си. Родни "звезди"!
възмутена

2013.02.05 | 11:09

2
тъпи селяни не виждате ли че се чудят каква помия да напишат за да им се четат вестниците но като има глупаци да им вярват..........................
ку-ку-лета

2013.01.29 | 17:08

1
Грознолета Клозанова е много компетентна!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини