Брад Пит сложил рога на Майк Тайсън

  • 03 декември 2012 15:07

  • 4652
  • 0
Брад Пит сложил рога на Майк Тайсън
©

Майк ТайсънМайк Тайсън Майкъл Джералд Тайсън (на английски: Michael Gerald Tyson) (известен също като Майкъл Надул Азиз) е станал рогоносец заради Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, пише нюзру.

Известният в миналото боксьор разказа подробности около сквоя развод с актрисата и модел на Playboy Робин Гивънс. Спортистът в края на 80-те е имал свада с тогавашната половинка и е отивал към нейния дом, за да се извини и да опита да се сдобрят. Вместо това бил изненадан от това, че заварил в леглото на жена си младата надежда на Холивуд Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в. "Обезумях и за малко да се превърна в разярения бик. Ама ако му бяхте видели очите", спомняше си боксовата легенда в предаване през почивните дни.

Тайсън и Гивънс се ожениха през февруари 1988 г., като бракът продължи около една годишнина. Според таблоидите причината за развода е била спонтанен аборт. Актрисата твърдеше, че заради прекъсването на бременност нейният съпруг е започнал да я бие. След развода тя получи 10 млн. долара компенсация и титлата най-омразната американка.

В края на 80-те Тайсън бе на върха на своята слава, но малко по-късно бе осъден за изнасилване. Въпреки завръщането на ринга, той получи още две присъди и се оттегли от активна спортна дейност. В момента той се изявява като светски лъв и дава интервюто.

По време на залеза на кариерата на Тайсън започва да изгрява звездата на Пит. Той изигра стотици роли и планира сватба с Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4652 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини