Фен нападна Мадона

  • 10 септември 2024 22:16

  • 640
  • 1
Фен нападна Мадона
© Gettyimages

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо е била нападната от фен, съобщава таблоидът Mirror.

Случката се е разиграла в Ню Йорк по време на Седмицата на модата. Според източници на медията певицата тъкмо излизала от заведението, в което се състояло афтър партито, а фен се е "хвърлил върху нея". Присъствали коментират, че екипът на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо веднага се е отзовал на помощ и й помогнал да се качи безопасно в автомобила си.

От папарашки снимки се вижда, че в този момент е била с новото си гадже - 28-годишния спортист Аким Морис. Двамата излизат отскоро, но се твърди, че певицата има много голям контрол, като дори е написала строги правила за него. Близък до нея споделя пред пресата, че макар Морис да живее в жилището на певицата, "не може да спи в леглото ѝ."

Мадона забърса футболист, 37 години по-млад от нея

"Той трябва да се нагоди според нейния режим и му е забранила да гледа спорт по телевизията." Въпреки това от думите му става ясно, че Аким се е съгласил на всичките условия и е "готов да плати високата цена да излиза с известна личност".

Смята се, че двамата се срещнали за първи път на снимачната площадка на списание Paper през 2022 г.

Преди Морис МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо излизаше с бившия треньор по бокс на сина си, 30-годишния Джош Попър.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
640 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.11 | 00:32

1
Никога не съм чувал Български политик да говори по този начин от сърце с мисъл за България и целия народ, това говорене не е фалшиво, добро намерение има, има и план, докато има такива хора има надежда за България. Поздрави за Ивелин!

Добави коментар

Водещи новини