Ники Кънчев за Благой Георгиев: Като гледаме колко деца направи, може да му казват Зевс. Истински бог в леглото

  • 29 февруари 2024 20:12

  • 9632
  • 7
Ники Кънчев за Благой Георгиев: Като гледаме колко деца направи, може да му казват Зевс. Истински бог в леглото
©

Водещият на предаването "Стани богат" Ники Кънчев демонстрира чувство за хумор в най-новия епизод.

При участието на Преслав Димитров третият въпрос бе "Какъв е прякорът на бившия футболен национал Благой Георгиев?" Вариантите бяха Будата, Кришната, Джизъса и Зевса. Мъжът веднага посочи правилно Джизъса, а Кънчев реши да се пошегува.

"Джизъса, но като гледаме колко деца направи, може и Зевса. Истински бог в леглото. Блажко! Приятелче. Можем да го определим като местния бог на плодородието и други подобни шеги", каза с усмивка Кънчев.

Ники Кънчев се разплака в ефира на bTV

В началото той се пошегува и при представянето на самия участник, на който му предстои да мине под венчилото с приятелката си Теодора: "Предстои му сватба, а след това брадва. Не, не, сватбено пътешествие".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9632 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.03.02 | 02:29

7
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
кон

2024.03.01 | 03:36

6
Много прозт е този бее!!!!! Вчера питаше една от участничките кой косъм от брадата на Едд Шийрън харесва най много. Що не го изритат тоя простак!!! Та той единствен ли е?????
додо

2024.02.29 | 23:50

5
циганска работа
СОКИ.Е.

2024.02.29 | 21:16

4
МНОГО.НАВЪТРЕ.В НЕЩАТА.КАТО.ЦРУ.Е
Мангали сър

2024.02.29 | 21:14

3
........................Като гледаме колко деца направи, може да му казват Зевс.......................по скоро мангал с много чаавета.
Николета Лозанова

2024.02.29 | 21:13

2
Търси си още от сега нов спонсор, че като Ники Михайлов разбере, че си забременяла от любовника си и го лъжеш, че уж от него, ще те изхвърли както парцал и няма да получиш една стотинка!
ДядоСоки

2024.02.29 | 21:09

1
Аман от разгонени кучки които забременяват от помияри и после лъжат богати мъже, че уж децата им са от тях като чалгарката Емилия, Светлана Гущерова, а сега излезна информация от оплодителя на Николета Лозанова която е забременяла от люборника си и е успяла да оплете в мрежите си Ники Михайлов лъжейки го, че уж от него е бременна. Такива помиярки трябва публично да бъдат разкрити за да се научат друг път, да не мамят и лъжат хора от които не са бременни. Много мъже имат инфорамция че Ники Михайлов не е биологичния баща на детето на Николета Лозанова. Просто тази лъжкиня успя да излъже човека, че чака дете от него с цел да го завърже, за да му харчи парите и ползва имуществото и да получава издръжка за дете което не е от него. Тя си мисли че вече номера и е минал и Ники е влязал в капана и цял живот тази няма да работи, а той ще я издържа, но не е познала, ще и направи ДНК тестове и тази ще изхвърчи, както тапа с чуждото дете! Николета Лозанова си мисли че е успяла да прецака Ники Михайлов лъжейки го, че детето е от него, за да може да го използва за пари цял жиовот, но не е познала такива номера и други корви вече преди нея са ги прилагали на богати мъже за да ги използавт за пари, но много ското като ДНК покжае, че детето не е от Ники Николета, ще изхвърчи като тапа от дома му и няма да получи една стотинка повече и ще и се наложи, да търи нов балък за да я издържа и да и гледа чуждото дете. Ники Михайлов много скоро ще разбере че тази брантия го е излъгала че детето е от него с цел да го завърже да му ползва имотите и парите като и заради издръжката за чуждото дете, но не е познала много скоро, ще я изхвърли и една стотинка повече няма да получи нито нищо, аман от такива пачаври които забременяват от помияри и после лъжат някой богати хора, че уж от тях е.

Добави коментар

Водещи новини