Сифилис налази порното

  • 21 август 2012 14:17

  • 9003
  • 4
Сифилис налази порното
©

Снимките на порнофилми в Южна Калифорния бяха преустановени за неопределено време, пише Лос Анджелис таймс.

Организацията, отговаряща за здравословното състояние на актрисите и актьорите във филмите за възрастни, е извършила проверка. Медицинските лица установили много случаи на заразени със сифилис актьори и актьорки. Лекарите се опасяват, че техните разкрития са само върхът на айсберга. Снимките ще бъдат възстановени едва когато всички артистки и артисти се подложат на тестовете. Някои лекари смятат, че заразата е дошла от Европа. Много горещи сцени са снимани на Стария континент, казва медик, цитиран от изданието.

На 5 март т.г. властите в Града на ангелите решиха всички актьори да използват презервативи при снимането на горещите сцени. Постановлението обаче предизвика остра реакция от страна на индустрията и по-късно управата реши да проведе референдум за използването на лични предпазни средства.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
9003 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
emil

2012.08.29 | 09:06

4
актьорки??вие кой клас завършихте??
??????????

2012.08.29 | 09:06

3
актьорки ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

2012.08.27 | 21:42

1
Защо се възмущаваш? "Не стреляйте по пианиста, той толкова си може" ;)) Както и останалите като гледам в този сайт.
!!!

2012.08.28 | 09:07

2
Сега рядко се срещат в един човек венерическа болест, която е "сама", почти винаги я съпътства и още някаква зараза–я гъбична инфекция, я нещо друго...Вече си ходят в"комплект"половите зарази! И това са думи пред медиите на един много уважаван гинеколог, но кой ли го чува ?! Доста смело си свалят гащите много хора и си мислят, че това се случва на всички други, само не и на тях...Така, че ходете често на прегледи, дори и да сте с един партньор !!!

Добави коментар

Водещи новини