Рускиня, татуирала цялото си тяло: Майка ми се разплаква, когато ме види

  • 24 юли 2023 17:00

  • 11299
  • 0
Рускиня, татуирала цялото си тяло: Майка ми се разплаква, когато ме види
© Туитър
Слушай новината Слушай новината

Евгения Ксоврели-Кнуут е актриса от Москва, която е покрила цялото си тяло с татуировки и признава, че външният ѝ вид невинаги се приема добре. Тя споделя, че майка ѝ плаче, когато я види, а синът ѝ казва, че е "грозна".

Евгения предпочита мотиви като черепи, очи и вдъхновени от смъртта дизайни. Има мастило по лицето, ръцете, дланите и почти навсякъде другаде. Тя дори си е татуирала клепачите, които са най-болезнени, и върховете на пръстите, които са най-трудни, тъй като мастилото се изтрива. Сега иска да си татуира езика черен.

"Надявам се да намеря опитен татуист, който да направи така, че цветът да остане върху пръстите ми. За клепачите ми бяха необходими четири сеанса, като първият продължи осем часа без никакво обезболяващо, което беше ад", казва Евгения.

Историята на най-татуираната жена в света

"Точно сега ми предстои да си татуирам езика и венците, които ще станат черни. Това е начин да си напомня, че не трябва да позволявам на хората да ме нараняват", добавя тя.

36-годишната жена е била едва на 14 години, когато си е направила първата татуировка, а сега казва, че е твърде "трудно да преброи" колко са те, но не смята да спира, тъй като любимата ѝ винаги е следващата. "Любимата ми рисунка обикновено е следващата. Това е същото като с наскоро композираната песен, тя става любима за известно време, защото е остро страдание", обяснява Евгения.

От 14-годишна тя прекарва часове под иглата и винаги е харесвала дизайни, които следват готически мотиви, пише vesti.bg.

Кадър: Инстаграм

"Бях на 14 години. Това е смъртта на лявата ми буза на дупето. Струваше ми петдесет долара, голяма е колкото цигарена кутия. Исках да имам череп и трябваше да го скрия от родителите си. На следващия ден всички в училището ми видяха дупето. Бях в седми клас, бях метълхед. Стилът ми се развиваше успоредно с личността ми. Когато бях по-малка не мислех за външния си вид, дори в наши дни не знам как точно ще изглежда татуировката ми. Отивам при татуист с конкретна идея, например сега искам носът ми да изглежда като клюн на лешояд. Или пък ми трябва една зелена вежда, която винаги да е изненадана. Моят стил в облеклото, в живота, в музиката, в актьорската игра, във всичко, което правя, е психеделичен пънк", разказва Евгения.

Създадоха татуировка, способна да изпраща данни към смартфон

Въпреки че е отдадена на имиджа си, Евгения споделя, че стилът ѝ невинаги се харесва на приятелите и семейството ѝ.

"Повечето от приятелите ми смятат, че съм била по-красива без татуировки по лицето. Майка ми се разплаква, когато ме види, тя смята, че е свършила лоша работа като любяща майка, което изобщо не е вярно. Синът ми се срамува от мен, казва, че съм грозна. Наскоро осъзнах, че ми липсват съмишленици с татуировки в обкръжението", споделя жената.

"В Москва, Русия, където съм родена и прекарах първите 22 години от живота си, реакцията по улиците беше много негативна, всеки ден ме тормозеха и обиждаха навсякъде. Знаех, че обществото е прецакано преди настоящата война. Защото един изрод е барометър за свободата на изразяване", добавя Евгения.

"В Гоа, Индия, където прекарах 10 години от зрелия си живот, бях доста популярна и прочута като артист на ъндърграунд психеделичната мода. В Западна Европа и в Англия се чувствах най-комфортно, хората по улиците бяха или безразлични, или приветливи. В Израел, където живея сега, не съм виждал хора с изключително татуирани лица, но смятам, че само в Тел Авив е сравнително безопасно и удобно да се движиш из града", разказва още тя.

Тийнейджър татуира името на приятелката си на пениса си, за да не го напусне

Татуировките ѝ в някои отношения затрудняват намирането на работа, тъй като визията ѝ е уникална, но има и предимства, тъй като според Евгения те я правят привлекателна за противоположния пол. "Татуировките ми ме направиха екзотична любовница за тези, които правят секс за една нощ. Това никога не е било проблем, тъй като по принцип съм очарователна жена", категорична е Евгения.

"Като актриса или моден артист лесно ме разпознават и запомнят, защото лицето ми е наистина оригинално и автентично. Дизайнът на татуировката на очите ми се превърна в лого на моята марка, така че тя се продава", обяснява тя.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
11299 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини