Мариан Вълев и Снежана Макавеева се разделили заради мръснишки чат на актрисата

  • 02 март 2023 15:34

  • 47829
  • 4
Мариан Вълев и Снежана Макавеева се разделили заради мръснишки чат на актрисата
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Актрисата Снежана Макавеева е голямата любов на Мариан Вълев. Двамата се срещат на снимачната площадка на „Под прикритие“ и въпреки огромната разлика във възрастта страстта между тях е по-силна от всичко. Куката направо губи акъла си по 22 години по-младата от него блондинка, припомня „Галерия“.

Любовта им обаче е бурна и актьорите неведнъж се събират и разделят заради противоречие в характерите.

Любовта на Цвети Стоянова спасила Куката!

Краят идва преди 10 години, когато Куката попада на няколко нейни секс чата с други мъже и това ги разделя завинаги. Преди това ѝ прощава слухове за афера със собственик на заведение, но когато вижда нейната кореспонденция с младоци, побяснява.

Макавеева влиза често в грандиозни скандали, слухове за връзка с жени, както и в истории с алкохол и наркотици. Разбира се, това не може да се потвърди, но пикантните истории се разнасят от уста на уста. Актрисата има и криминално минало. В Милано се напива с компанията си започва да вилнее из центъра на града. Арестуват я, а Снежана се сдобива с тройна присъда по-бързата процедура - за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелстване. Затворът ѝ се разминава, защото била непълнолетна и била депортирана в България.

Снежана Макавеева се сгоди тайно

Една от причините да се запише в тазгодишния сезон на Survivor била идеята ѝ да се популяризира, тъй като смята, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе в коалиция с кулинарното гуру Божана Кацарова, не намира общ език с ММА боеца Георги Валентинов и футболиста Благой Георгиев. Тя е звездата, взела най-ниския хонорар за участието си.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
47829 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Българин

2023.03.06 | 10:49

4
Само ни занимавате с от.пад.ъци. Такива ми ги бу.тате в телевизията и после защо ни е било ниско нивото. Ганьо няма как да си вдигне нивото с такива отр.епки!

2023.03.03 | 12:02

3
Бордърлайн психопатка

2023.03.03 | 07:33

2
Тоя ли я патка тая?
Абе Зори….

2023.03.02 | 15:00

1
Какво говорохме до сега бе Зори Бе.....

Добави коментар

Водещи новини