Мъже покриха голото тяло на Гага в нова реклама

  • 17 юли 2012 15:09

  • 1914
  • 1
Мъже покриха голото тяло на Гага в нова реклама
©

Провокативната Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в отново обърна погледа на всички към себе си. И този път изобретателната и смела певица показа скандалния си нюх, като се съблече за рекламата на новия си парфюм.

Изпълнителката, чийто концерт в България се измести в зала Арена Армее
ц, се появи чисто гола в черно-бяла рекламна кампания с малки мъже, които "пълзят" по тялото й. Снимките, направени от световноизвестният моден фотограф Стивън Клайн, дебютираха на страницата й в Туитър.

"Няма да лъжа, че съм малко нервна. Отдавна не съм споделя мой проект, но съм много горда от работата със Стивън", споделя изпълнителката на „Poker Face" на страницата си в социалната мрежа, предаде Дейли Мейл.

Ароматът, който съдържа нотки на тамян, мед и кайсия, ще се появи на пазара през август, пише actualno.com.

Ренато Семерари, президент на компанията производител, сподели:

„Гага е артист, който никога не е задоволен от стандартното – тя винаги избира да постави предизвикателство пред всички и да се опита да направи нещо повече, нещо различно.

Изпълнителката има свои собствени идеи и много често те са страшно интересни и предизвикателни... наистина, тя не е от хората, които ще си кажат „Ок. Така става. Караме нататък”. Гага винаги мисли „Какво още можем да направим?”, допълни Ренато.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1914 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Kyp4o

2012.07.25 | 17:06

1
Скрили са и паламарката

Добави коментар

Водещи новини