Азис разкри нещо много интимно за майка си

  • 23 ноември 2022 19:42

  • 4560
  • 0
Азис разкри нещо много интимно за майка си
© Булфото (архив)

Азис обича да провокира почитателите си. Този път Костинбродския славей шокира като разкри нещо много интимно за родната си майка Гергина, написа хотнюз.

Оказа се, че шармантната ромка е получила оферта от шестцифрена сума, за да се съблече гола. Сега Васко, както е истинското име на певеца, събра смелост да разкрие тази истина от личния си живот.

"Когато майка ти изглежда по този начин, не е учудващо, че е отказала шестцифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света. И поканата не идва от България. Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цял живот е работила като роб, за да ме отгледа и направи това, което съм в момента. Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: "Васко майко, ял ли си", сподели изпълнителят на "Мотел" за своята майка.

Той не пояснява от кое мъжко списание са канили майка му, нито пък за коя държава става на въпрос. Вероятно поканата да се снима гола идва след като нейният син е вече известен и има достатъчно пари, че да удържи на такова съблазнително предложение.Азис с шокиращо разкритие

 

Novini.bg
4560 0

Свързани новини

Водещи новини