Бионсе подари на съпруга си самолет за 25 милиона

  • 20 юни 2012 10:34

  • 1746
  • 1
Бионсе подари на съпруга си самолет за 25 милиона
©

Рапърът Джей Зи получи много щедър подарък от възлюбената си. Певицата Бионсе Ноулс изненада по случай Деня на бащата половинката си с луксозен самолет за 25 милиона долара.

Чрез самолета Бомбардиър Чалънджър 850, който може да превозва до 15 пътници, Бионсе иска да покаже на съпруга си колко страхотен баща е. Двойката има дъщеричка - Блу Айви Картър. Според информация на западни медии, звездната двойка вече работи за бебе номер 2.

Новата лъскава придобивка на Джей Зи има забележителен интериор, събрал всекидневна, кухня, спалня и две бани. С шикозното возило двойката ще пътува на семейни почивки.

Последвайте канала на

1746 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Fu.. B

2012.06.27 | 22:41

1
Не са ли лицемери тези богаташчета!!! 25мил за самолет! А после същите се снимат в клипове за събиране на парички за болни и пострадали, и обясняват колко е важно всеки да даде малко за да се съберат парички! Скапаняци долни! С тия 25 мил. да е построила болница или да е нахранила цяла Африка, или да е платила операциите на стотици тежко болни деца! Тогава може да се похвали и да я харесват хората!

Добави коментар

Водещи новини