Дълго пазена тайна оставя Виктор безмълвен в „Ергенът“

  • 16 март 2022 12:44

  • 31686
  • 2
Дълго пазена тайна оставя Виктор безмълвен в „Ергенът“
© БТВ

Момичетата ще се изправят една срещу друга в забавната игра „Не се сърди влюбено човече“, а победителката ще спечели романтична среща с Виктор на турската Ривиера.

И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с неудържими емоции, междуличностни престрелки и дълго пазени откровения. Полет с делтапланер над морето, забавна групова игра и романтична вечеря на турската Ривиера очакват претендентките за сърцето на първия „ерген“ в България Виктор Стоянов този четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

В четвъртък вечер (17 март) зрителите ще станат свидетели на дългоочакваната индивидуална романтична среща на Виктор с изкусителната Блага. „Ергенът“ ще тества смелостта на избраницата си с полет над морето с парапланер, а след това двамата ще споделят романтични моменти на специална вечеря. Блага отново ще се покаже в дръзка светлина и ще се опита да скъси дистанцията с Виктор по особено провокативен начин.

Болезнено признание на Карина за загубата на най-близкия й човек ще трогне до сълзи, а това няма да остави безразличен Виктор, който ще й даде възможност да се опознаят и да му сподели мъката си. Това определено ще предизвика негодувание у Зорница, която открито ще заяви, че Карина манипулира Виктор със сълзите си, за да получи роза и да бъде поканена на индивидуална среща.

В петък вечер (18 март) е време за поредната групова среща, на която ще бъдат поканени само избрани от Виктор претендентки. Те ще трябва да се изправят една срещу друга в забавната игра „Не се сърди, влюбено човече“, а тази, която първа стигне до финала, ще спечели романтична вечеря с ергена на турската Ривиера.

 Ева от „Ергенът“ си търси мъже за една нощ в интернет

Кулминацията ще настъпи с дългоочакваното признание на Елвира. Как ще реагира Виктор на това, че сред претендентките за сърцето му има момиче, което се е „съхранило“ за истинската любов?

Тази седмица зрителите ще видят и две „Церемонии на розите“, след които още две от дамите няма да получат цвете и ще трябва да се сбогуват с Виктор. Кои от претендентките ще напуснат имението завинаги, ще разберем в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

Радина Лазарова
31686 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Това момче

2022.03.16 | 15:36

1
Откакто си направи зъбите ли има този говорен дефект или от преди това само Шка като оня олигофрен Любен Дилов

2022.03.18 | 22:32

2
Поне не заеква като психото Сашето Дикова.

Добави коментар

Водещи новини