Слави и Годжи се скараха в ефир

  • 12 май 2012 10:32

  • 31494
  • 37
Слави и Годжи се скараха в ефир
©

Слави Трифонов отново показа избухливия си нрав , след като се ядоса в ефир на Годжи.

Дългия упорито се опита да защити Софи Маринова  и предпочете да се скара с дългогодишния си приятел и колега Георги Милчев-Годжи.

Скандалът започна, когато Годжи изрази мнение, че ромската перла Софи Маринова ще провали Евровизия 2012.

Според музикантът на „Ку-ку бенд“ певицата ще се изложи и ще засрами страната ни.

След като чу думите на Годжи, Трифонов избухна е ефир по обичайния за него начин.

Обиди колегата си и му каза, че нищо не разбира. За да не се излага, Годжи се усмихна и се опита да замаже ситуацията.

Слави Трифонов не веднъж показва колко е нервен в ефир. Водещия има склонност да засяга колегите си пред телевизионната аудитория. Не веднъж от характера му са страдали Гъмзата и Евгени Димитров-Маестрото.

След като Слави изкара Годжи некадърен музикант, който нищо не разбира от музика , водещия забрани на Милчев да става от стола си. Публиката разбра възмущението на Годжи , но най-вече беше крайно разочарована от думите на Трифонов.

Дуентана партньорка на Слави- Софи Маринова неволно се превъна в ябълката на раздора. Екипът на Трифонов има забрана да изказва мнение по отношение на певицата.

Последвайте канала на

31494 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
Ники

2013.06.18 | 09:34

37
И двамата са боклуци. Лика прилика са.
Йуй

2013.06.18 | 09:34

36
Слави пее като старият банциг на дядо ми. Той дори не е от село, а от дол, Учин дол по точно. Има тапия а нищо не разбира от музика, стилове... Гледа само чалгата, защото за друго не го бива, а и там е много слаб. Умее само да се държи подигравателно със гостите си. Рядко им дава думата. Веднага след първата фраза, въпреки че е задал въпрос, почва да им обяснява, колко е голям, широкоскроен, скромен, внимателен, дипломатичен ... Времето на госта отива за неговите самохвалства. Греши думите, въпреки че ги чете на монитора. Когато импровизира заеква и търси думите защото е слабоинтелектуален. Най добър е като водач на подигравчийска селска групичка на мегдана в Учин дол.
5q

2012.06.04 | 16:47

11
Прав си за всичко, само за едно - не. Няма тапия , тръгнал да учи виола, но и това не дозавършил уви. Така, че... музикален инвалид, и глас няма, само зяе с пълно гърло като, че ли пее надъхващи възрожденски песни и всичко това съчетано с комплекси...вика яко та да надвика чуждото мнение и да се наложи дори и да не е прав. Бездарен селски тарикат успял да се наложи още навремето с парите на Овъргаз ;-) Затова у нас той и въобще Босфора ТВ са табу от втората година от както съществува тая псевдо-ТВ. ;-)
boqn

2013.06.13 | 11:12

34
A VIE ZABRAEHTE LI CHE TURCITE SA CHUKALI VASHITE BABI MAYKI 500 GODINI I SEGA SE SMQTATE ZA BULGARI DA VI GO NACHUKAM AZ DETO STE BULGARI MIRIZLIVI POVECHETO BULGARI NE SE LI VIJDATE CHE STE MNOGO PROST I MIRIZLIV NAROD VASHITE SESTRI I MAYKI GI CHUKAT SVODNICI CIGANI ZAMISLETE SE MALKO.......
Изумен

2013.06.13 | 11:13

35
По-бързо изтрийте коментар 29,че едва ли на някой му се чете полемика на етническа основа... Тъпа рязана бургия разбрала какво е компютър и интернет,че и мнение изказва.Чудно ,че може да пише изобщо.Сигурно два часа е търсил буквите на клавиатурата ,за да може да демонстрира идиотизма си пред голяма аудитория. Шибан ислямист ...
Катринка

2012.06.04 | 16:48

14
*** Относно темата, доколкото разбрах какви ще са сценичните костюми и темата на песента... И на мен не ми се връзват и ми звучи като на боза (като цялостно изпълнение).. *** Златни ми разбирачо, не знам кой си, какво си и защо още си на тая земя(не, че Господ би прибрал уруд като теб), ама разсъжденията ти ми напомнят на един промит мозък, който явно не осъзнава, че и в неговите вени тече същата кръв. Смешен си като цяло. Като толкова мразиш българите - ходи си в Турция, или там от където си дошъл - поне ще сте чиста раса. Всъщност, до някъде те разбирам - избиваш комплекси, защото самият ти си игнориран по някакъв начин. Съжалявам хора като теб, защото те са слепички и такива ще си умрат. Е, може в миналото да са се мешали и да имаме чужда жилка във вените си, ама сега Турция не е част от България и в турксата история пише "Победени". Наистина жалко за теб, за разсъжденията ти и за горкото ти семейство, което е създало такъв комплексар, а не човек на място...
ivo

2012.07.27 | 21:01

33
kraino vreme e tozi slaboumen idiot da osvobodi efira

2012.06.04 | 16:56

32
Слави е крив, кисел и злобен боклук! Дано го махнат от ефир, че само помия излива от екрана. Какъв шоумен и певец е той....никакъв.....ако не са бенда и актьорите е кръгла нула....певец, ма имал албуми. Има щото сам си ги издава палячото :):):):))
uyu

2012.06.04 | 16:56

31
Добре че е герб - иначе няма с какво да си пълни програмата. В стремежа си да олайняви Бойко - пропуска шанса , да напипа конвертируемите теми и успешния модел за бъдещето си. Мисля , че сам разбира за низходящия си рейтинг и слаб интерес , но какво може да нааправи като се е клел в красная солидарност. Мое мнение е , че клетвите са били съпроводени от червени реки от пари. А ако се замислим за собствеността на медията в която проповядва - пъзела не е толкова сложен. още един мандат на герб би бил пагубен за шоуто му. Представяте ли си - 8 години една тема - ми то хората са го гледали тоя филм.
6996

2012.06.04 | 16:54

25
Съгласен съм с теб;-)искам да ти припомня случката с УЕДЪРГЪРЛЗ,когато гостуваха в шоуто,той винаги се е излагал когато гостуват певци,тъпотията избива след думите....ти си ми гост,искам да те поздравя с една наша песен...;-)малеййй,тогава става шоуто.за истински професионалисти каквито са УЕДЪРГЪРЛЗ,това си беше ритник в корема,когато го чуха как пее...после ги довърши и доуби,като им каза колко албума е издал.идваше ми да потъна в земята от притеснение,голяма излагация.По-добре да беше излязла Рени Ковачева от култовия Оркестър без име,вместо него...ама тъпака си е тъпак,обесни на глупака че е глупак!не можеш ;-)))

2012.06.04 | 16:55

30
те двамата с Лили Иванова,пропуснаха да се откажат когато бяха на върха,сега ще си сърбат попарата!Алчността няма спирачки...
Rambo

2012.06.04 | 16:55

29
Слави Трифонов е най-обикновен селянин и се държи като овчар в студиото.
shatterer

2012.06.04 | 16:55

28
Ми и на мен Слави Трифонов ми е много противен сега, когато плюе по Свети Бойко Комунистоборец.......когато плюеше само по Станишев, Първанов, Царя, Доган и Сидеров ми беше по- интересен!!!

2012.06.04 | 16:55

27
Трифонов се прави на патриот, на остроумен и справедлив. В действителност е един платен шут на Гоце Първанов и на Ахмет Доган. За тях никога лоша думе не е казал, защото те го хранят и командват. В България има много талантливи млади музиканти и актьори, но който не е ял и пил с Илия Павлов и не е ходил на лов с Гоце Първанов няма никакъв шанс да се показва всякя вечер на екрана. Крайно време е този простак със самочувствие на творец да бъде изметен от телевизията!
ТЛСМ

2012.06.04 | 16:54

26
Чобанина си защитава циганката :D ко да се прави...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини