В "България търси талант" се изгавриха с Николета и Валери (видео)

  • 11 май 2012 11:29

  • 6692
  • 0
В "България търси талант" се изгавриха с Николета и Валери (видео)
©

С буфо маски, изобразяващи Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и съпругата му Николета, представиха последния си номер двама от участниците в „България търси талант“.

Талантите Станимир и Даниел имитираха някои от известните личности в родния шоубизнес с техните проблеми и недостатъци. Но скечът, който успя да накара цялата публика да избухне в смях, беше с Николета и Валери.

Докато „сър Алекс Фъргюсън“ не позволяваше на „Бербатов“ да напусне футболната скамейка, „Николета“ бе стъпила на врата на „Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб“, демонстрирайки отношенията им в реалния живот. Пародията предизвика взрив от смях сред зрителите, които бурно аплодираха изпълнението на двамата артисти.

Сатиричният сюжет бе изпълнен на фона на песента I’m only gonna break break your break break your heart (в превод: „Аз само ще ти разбия сърцето”), пишат колегите от Razkritia.com. Самият „Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб“ пада на колене пред „Николета“ под звуците на „I love you, baby and if it’s quite alright…”. „Лозанова“ обаче безмилостно го стъпква с крак, докато публиката избухна в аплодисменти.

Двамата таланти не пропуснаха да си направят шега и с другата двойка от любовния четириъгълник Алисия и Ники Михайлов. Буфосинхронизмът всъщност започна с маските на Валери и Алисия под звуците на рефрена „Аз изпратих те, мой приятелю, да й кажеш колко ме боли, бързо вкара я за утеха ти в леглото си” на Тони Стораро. В последствие Станимир и Даниел развеселиха публиката с имитации на Валери и Ники Михайлов.

Последвайте канала на

6692 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини