Силиконки от цял свят пристигат в България

  • 08 май 2012 07:10

  • 2444
  • 1
Силиконки от цял свят пристигат в България
©

Мариана Маринова, която е лицензиантка на конкурса „Мис Силикон”, прави световно за силиконки.

Тазгодишното издание на надпреварата за най-красив изкуствен бюст вече няма да е само с българско участие. Ще има красавици от САЩ, Германия, Англия, Колумбия, Венецуела, Словения и Русия. Това са заявените до момента кандидатки.

Пресяването на мадамите с най-красиви силиконови гърди вече стартира. Условията са претендентките да са навършили 18 години и да имат поне една пластична корекция на бюста си. Най-достойните да се борят за титлата ще се представят пред публика на 20 юли в Слънчев бряг. Победителките този път ще са две - една българка и една от друга страна. Наградният фонд за чуждестранното участие все още се уточнява.

За момента е ясно, че нашенката, която ще се окичи с титлата „Мис Силикон 2012”, ще получи 5000 лева и автомобил. Маринова, която е носителка на титлата „Мисис България Глоуб 2007” и е втора на “Мисис Вселена България 2008”, няма и грам притеснение, че с конкурси като „Мис Силикон” може да стимулира жените да прибягват към оперативни корекции на гърдите си. „Мотото на шоуто тази година ще бъде: „Не на фалшивия силикон!”

Момичетата, които стигнат до финала, ще участват в специална кампания, чиято цел е да разясни на жените как да избират качествени импланти. И не говоря само за България. Помните истерията с гърмящите импланти. Това го има и в други страни. Добре е дамите да знаят повече, преди да се решат на тази стъпка”, обясни Маринова, пише монитор.бг.

Последвайте канала на

2444 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ПАК Я

2012.05.21 | 18:06

1
ЖОРЕТО (ГЕОРГИЕВ) -В ЖУРИТО!

Добави коментар

Водещи новини