Иван и Ирина влизат във VIP Brother 4

  • 26 април 2012 21:43

  • 9704
  • 11
Иван и Ирина влизат във VIP Brother 4
© Булфото

Влюбената двойка Ирина Сарачинова и Иван Христов, която стана известна най-вече със скандалите около раздялата на тв продуцента с бившата му съпруга, ще са едни от участниците на поредния проект "ВИП Брадър 4", твърди в. "България днес".

Двамата били поканени от продуцентите на риалити шоуто и дали положителен отговор. Организацията на четвъртото поред издание на риалитито отново е поверена на Нико Тупарев и екипа му. Нещо повече – на тях се разчита те да вдигнат ударно рейтинга на Нова телевизия през следващия тв сезон. Тупарев разполага с лицата, които му гарантират интерес към шоуто. Засега сигурните имена, които ще бъдат уговаряни за участие, са Ирина Сарачинова и любовникът й Иван Христов. Водещите няма да откажат нито на Тупарев, нито на Нова телевизия, защото рискуват да останат без ефир. Затова по всяка вероятност зрителите ще им гледат сеира още тази есен, пише всекидневникът.

Другата двойка, чието участие коментират продуцентите, са Кака Лара и новият й мъж Веселин Сивков, от когото роди миналата година. Бившата жена на Владо Береану вече е лице на медията и също не е в позиция да откаже. Няколко популярни певици също са спрягани за героини на "ВИП Брадър 4". Продуцентите мислели да поканят още Ивана, Ирина Флорин и нашумялата тийнейджърка Дивна. Последната обаче е още непълнолетна и ще може да участва само, ако получи одобрението на родителите си.

Обсъждал се е и вариантът да се направи предложение на депутатката от ДПС Петя Раева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9704 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
ААА

2013.09.07 | 10:22

11
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!

2013.09.07 | 10:22

10
Нямам абсолютно никакво да гледам тая откровена комлексарщина наречена VIP Brother 4
ГЛИСТА

2013.09.07 | 10:22

9
МОЛЯ ОТДРЪПНЕТЕ СЕ ПЛИЙЗ ЩЕ ПОВЪРНА -МНОГО ПРЪСКА БЯГАЙТЕ

2013.09.07 | 10:22

8
Каквито са ни политиците такива са ни останалите паразити наречени общо шоубизнес
v sissi

2013.09.07 | 10:22

7
offf edni i sushti hora ne sprqha da ni se natrapwat.. syglasna sym s nomer 2

2013.09.07 | 10:22

6
Тоя гъз Иван Посран и поредната пръдня която се върти около него и ни трови живота трябва някой да го постави там където му е мястото а именно във клозета на забвението наречен кабеларки .
Aida_v

2013.09.07 | 10:22

5
Прекрасно!Така ще си вдигнат рейтинга,че и тия,дето все още гледат Нова,ще се откажат.Хем предаването е пълна простотия,хем се изтърка вече,а и героите му са едни ВИП...
негов познат

2013.09.07 | 10:22

4
Той няма да издържи без кока и курви повече от дена седмица! Това са пълни глупости и лъжи!
Клиниката на Бети Форд го чака .

2012.05.08 | 15:48

1
Крайно време е да го разкарат тоя олигофрен заедно със другия педал Андрей . Направо ми се повръща от тия две насрани връзкарчета със големи претенции и от клозетните новини около пропадналите им персони . Целият ни шоубизнес е една клоака от наркомани,педали, връзкари,бездарници,бездарници и т. н. Да се чуди човек кой е тоя дето ги роди толкова много отрепки със самочувствие , безмерна посредственост и безгранична глупост .
n

2013.09.07 | 10:22

3
Никой няма да ви гледа тъпия вип брадър,кви рейтинги кви пет лева?!Сякаш малко е простащината ,която дават по телевизиите,че и четвърти вип лайнадър ще пускат,с умопомрачаващо прости личности вътре,а за Дивна дано родителите и да не я пуснат,изглежда свястно дете ,кво да търси там сред останалата псевдо вип аудитория.
Прометей

2013.09.05 | 22:07

2
Вместо да се бръкнат малко и да купят някоя класика примерно Stargate или Startrek ( или някоя друга класика има доста не излъчвани от всички жанрове) да ги изгледаме от край до край и да напълним и око и душа че и да си стимулираме малко и мозъка тия дебили от телевизиите които избират вместо нас какво да гледаме си пробутват фалшивите и отдавна втръснали продукции и продължават да ни третират като отрепки и да се опитват да ни научат явно да не гледаме телевизия само реклами дават , турско-мексикански бози и разни програми за глисти,плужеци, гадателки магии и разни уроци по йога водени от поредният циганин със брада и мазна коса от някоя дупка от Третият свят да ни дава акъл как да живеем в стил късен соц. със елементи на будизъм и сектанство.

Добави коментар

Водещи новини