"Господари на ефира" само в нета

  • 08 април 2012 06:57

  • 8490
  • 9
"Господари на ефира" само в нета
©

Шоуто "Господари на ефира" ще продължи да се снима и идната седмица. Възможно е новите епизоди да се качат само в сайта на едноименното предаване, разкри продуцентът на зевзеците Джуди Халваджиян.

Вчера стана ясно, че предаванията му "Господари на ефира" и "Пълна лудница" прекратяват предсрочно договора си с бТВ. Медията пък пусна вместо вечерното шоу епизоди на "Двама мъже и половина".

"Не им дадох предаване за петък. БТВ са в шок. Не са си представяли, че продуцент може да прекрати договор с тях", коментира лаконично развода с телевизията продуцентът, цитиран от "Стандарт. Халваджиян отказа подробности за причините за раздялата преди брифинга, който екипът му ще даде в следващата сряда.

Според продуцента "Господарите" може да се върнат в ефир скоро или през септември. Това зависи от преговорите с други телевизии, които в момента трескаво текат. "Тепърва ще разговаряме внимателно с медиите, които могат да си позволят да вземат "Господарите" и "Пълна лудница". Някои неща не трябва да се случват по начина, както станаха с БТВ. Може да се случи и изненадваща развръзка", каза още Халваджиян.

Той не изключи възможността любимите предавания на стотици хиляди българи да се върнат в ефира на Нова телевизия. Продуцентът бе категоричен, че тепърва ще разговаря внимателно с актьорите и сценаристите от екипа на двете предавания.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8490 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
бекс

2012.04.17 | 00:29

9
Да предаването в началото бе много интересно и забавно, но с появата на Игнатова и хлътването на Рачков по нея се получи едно преиграване на двамата в стремежа си да се покажат колко са значими и най- вече като "светска двойка" която е далеч от истината и реалността.
abc

2012.04.17 | 00:29

8
"ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА" ХА, ХА, те отдавна не са господари, а пълна лудница е само за малоумни и наистина луди,прекалено вулгарни са.

2012.04.17 | 00:28

7
"Господарите " вече от години трябваше да бъдат свалени от ефир. Единственото по-лошо нещо от ореиграването на водещите, бяха изключително блудкавите и плоски лафове. А "Пълна Лудница" е обида за всеки един нормален, интелигентен човек. Такава глупост от години не се беше появявала на ефира. Как има толкова жалки хора, че да го гледат наистина не знам.
тот

2012.04.14 | 10:15

6
В началото тръгна добре, беше интересно, но после стана отвратително с надменно поведение на някой водещи и изключително лигави маниери и капризи на определени актьори повярвали, че са "звезди".
kopie

2012.04.13 | 18:23

2
Тоя халваджиан се мисли за някакъв бог.. Харесва ми предаването, зуек рачков а у, ама тоя някой трябва да го постави на мястото му. Като е продуцент какво да не е 100 кила?!
Аз

2012.04.14 | 10:13

5
Ясно е като бял ден, че имало опити за цензура от продажнците в БТВ нали са подлоги на ГЕРБ. Обаче арменеца добре ги е резнал евала. Tочно защото е продуцент може да прави каквото си иска.

2012.04.13 | 18:24

4
в нета ше го гледат само педофили и затворници
IKL

2012.04.13 | 18:23

3
Сега да ги вземат в ТВ7 и с проферсора Вучков да се оскубят косите... Ха хахахахахах
rot

2012.04.12 | 21:15

1
това и изключително тъпо предаване. Арменските мурафети на цирковият артист не ме кефят. Те само ровят и създават проблеми на обикновенните хора. След тяхното посещение обикновенно лицата са уволнявани. Разбити са хиляди съдби за да се пълни джоба на арменеца. Много късно го спряха. Простотията в ефира макар и малко намаля !

Добави коментар

Водещи новини