Николета и Венета Райкова се срещат в "Папараци"

Тази есен единственият телевизионен таблоид у нас "Папараци" се завръща по-бляскав и разтърсващ от всякога, съобщава HotArena.

На 15 септември точно в 21.30 часа Венета Райкова ще посрещне в студиото куп звезди от родния хайлайф, с които ще говорят за лятото, любовта и… още нещо.

Вярна на обещанието си да направи най-добрите си интервюта и разследвания, след които нищо в телевизионният ефир няма да е същото, Венета ще посрещне в студиото не друг, а своята предшественица – Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

"Искам да кажа, че не съм мислила дори и секунда, дали да приема поканата или не. Дори според мен много закъсняхте с нея. И между другото се чувствам прекрасно сред екипа на "Папараци", явно е вярно, че старата любов ръжда не хваща", казва Лозанова по повод гостуването си на Венета.

На 15 септември на стола срещу водещата в студиото на „Папараци“ ще седне и певицата Луна, която ще покаже годеника си Горан.

Коментари

  1. 2019.09.12 | 20:58

    Вие неможещите само можете да плюете. Вени, браво на теб!

  2. 2019.09.12 | 16:44

    тези тъпи к.у.рви си живеят в техен си измислен свят

  3. 2019.09.12 | 15:44

    ше им плюя на путаците

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още