Хубавата Елена забрави Кулагин! Красавицата има нов мъж след 10-годишна връзка с гримьора

  • 09 септември 2019 13:48

  • 93944
  • 5
Хубавата Елена забрави Кулагин! Красавицата има нов мъж след 10-годишна връзка с гримьора
©

Хубавата Елена забрави Кулагин, пише "България днес".

Красавицата нашумя покрай участието на гримьора във "ВИП Брадър". Тогава Елена Виан се появи в студиото, за да брани бившето си гадже и разкри нещо изненадващо - двамата са имали 10-годишна връзка, но накрая се разделят. В къщата Валентин Кулагин призна, че ѝ е изневерил на осмата година, но той на нея имал пълно доверие, тъй като само си стояла вкъщи.

"Близки сме с Кулагин повече от девет години. Няма да изпадам в подробности и да обяснявам отношенията ни", сподели преди време пред "България Днес“ красивата танцьорка. Въпреки разлъката двамата продължават да са добри приятели и поддържат връзка. Но далеч по-пламенна е Елена с новия си мускулест приятел. Двамата наскоро са били на морска ваканция и не крият любовта си един към друг.

Междувременно бившето гадже на Кулагин лъсна на татуировка. Сексапилната Елена се появи върху ръката на неизвестна девойка. Рисунката е с огромни размери, а на нея е пресъздадена Елена, преобразена артистично за танците си.

"Радвам се, че вдъхновявам изкуство. Честито на момичето!“, възторгна се червенокосата мома, която също има няколко татуировки по тялото си. Елена се изявява като клубна танцьорка и затова визията й е от огромно значение. Тя може да се похвали с поддържано тяло, по което няма нито една излишна мазнина. Един от най-големите й успехи е, че тя е класирана в топ 20 на световни красавици в класацията на американското списание „Максим“.

Преди години Елена се снима в рекламата на мастика заедно с Мариан Вълев. Тогава излезе слухът, че двамата са гаджета, но актьорът отрече, като каза, че червенокоската има сериозно гадже от години.

Последвайте канала на

Novini.bg
93944 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Пешо слепия

2019.09.12 | 14:42

5

Тази е една жалка смръдла ,а "гаджето й" - педе**ст

бай Симо

2019.09.11 | 14:00

4

Много ясно, че не е била с Кулагин- момчето е гей, а тя е на принципа няма лоша реклама. Договорилили са се и готов, те за тва и са си приятелки все още, щото няма как да са били интимни!

2019.09.11 | 13:49

3

Ами , че Кулагин си е жив швестер , бе , какви гаджета ?!

1

2019.09.10 | 07:46

2

От едно педи на друго!

няма

2019.09.09 | 16:23

1

няма кой да го напомпи това момиче. с тия гейове няма да хване.

Добави коментар

Водещи новини