Биляна Йотовска с нов танцов проект

  • 16 март 2012 17:24

  • 2537
  • 1
Биляна Йотовска с нов танцов проект
©

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят най-новия си танцов проект ''Алиса'' в актуалното столично заведение, с официален спонсор на събитието – нова ексклузивна водка .

След двегодишния опит на успешното шоу ''Тайната градина''
, което продължава да се представя в нощните клубове на България, Румъния, Дубай и Бахрейн, двете момичета създават един нов и различен танцов проект ''Алиса''.

Той съчетава в себе си елементи на авангардно фешън шоу, театрален спектакъл и балетен перформанс. Вдъхновени от приказката, Биляна и Невена пресъздават чудния свят на ''Алиса'', посредством пищна декорация, оригинални костюми, вълшебна музика, екзотични танцьори, професионален балет и театър, пише slava.bg.

В страната на чудесата - утвърдената българска авангардистка Мира Бъчварова - ще съживи някои образи от най-интересните си арт костюми, а DJ Спрайт ще зарадва гостите с приказната музика на партито.

Последвайте канала на

2537 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ха така

2012.03.18 | 20:55

1
Нов интернет портал – WAZZUB e търсачка подобна на Google, но е решила (за първи път!)да дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се и с поканата към близки и приятели започвате да печелете от 7-ми април 2012! Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк,и се регистрира чрез него, увеличава факторът, по който ще се изплащат парите ви! Успех! Прилича на пирамида, но не е, защото след 08.04.2012 се спира регистрацията на нови членове!! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=0228e7e6

Добави коментар

Водещи новини