Гери-Никол и Деси Фотосесията избухват на Миконос

И тази година българските звезди заложиха на екзотични почивки. Две от най-атрактивните българки – певицата Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B и плеймейтката Деси Фотосесията отмарят на гръцкия остров Миконос.

Островът е популярен като скъпа дестинация за парти  туризъм, а нощувките започват от няколко стотин евро. Деси Димитрова се отбелязва от луксозния комплекс  “Cavo Tagoo Mykonos”, където нощувките през август започват от 800 лева.

От профилите на Деси и Гери не става ясно дали  отмарят заедно или просто са се улучили по едно и също време. Припомняме, че само преди седмици плеймейтката беше на почивка заедно с друга певица – Емануела. Тогава двете събираха тен на Слънчака.

Впечатление прави, че Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B позира за снимки от нощни клубове и партита, а Деси рекламира тоалети на различни брандове до някои от знаковите места и забележителности на Миконос.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Благодаря за прекрасната рокля @vipboutiquevn

A post shared by Desi Dimitrova (@desi_dimitrov) on

Коментари

  1. 2019.08.28 | 14:05

    Две нищожества представят БГ в Гърция, жалко...

  2. 2019.08.28 | 12:01

    Не ми става от тия вампири.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Горещо

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет