Денис Родман: Мога да имам всяка жена, която пожелая

  • 14 март 2012 14:40

  • 5415
  • 4
Денис Родман: Мога да имам всяка жена, която пожелая
©

На ексцентричния Денис Родман, който ще бъде гост на Мача на звездите на 7 април в "Арена Армеец", не му се получава с жените.

Денис Белята, както го наричат в Щатите, е сред най-големите плейбои в историята на НБА, отстъпвайки единствено на великия Уилт Чембърлейн, който твърди, че е спал с над 20 хиляди жени.

До момента Денис може да се похвали с три брака, от които има три деца - дъщеря Алексис от първата си съпруга Ани Бейкс и момче и момиче - Ди Джей и Тринити, от третата си жена - Мишел Мойер. Денис и Мишел вече не са заедно, макар още да нямат официален развод.

Между браковете с Бейкс и Мойер, Родман изживява кратък любовен романс с поп-кралицата Мадона, както и бурна връзка с Анa-Никол Смит. През ноември 1998 година той се жени за звездата от "Спасители на плажа" Кармен Електра, но само 9 дни по-късно баскетболистът подава молба за развод, твърдейки, че е бил в "душевноболно състояние", когато е минал под венчилото.

Родман определено обича жените и често прави запомнящи се коментари по техен адрес. "Докато все още играя баскетбол, мога да имам всяка жена, която пожелая". "50% от живота в НБА е секс, другите 50% са пари". "Разкарах Мадона, защото не исках да се превърна в нейното момче-играчка, за какъвто ме представяха всички".

"Предпочитам да излизам с бели жени. Това кара много хора да бъдат нещастни и ядосани. Имам предвид тъмнокожите жени". "Харча пари, спя с жени във всеки град, където играя, но мислите ми никога не напускат баскетбола". Това са само част от репликите в чест на нежния пол, изречени от звездата на Детройт Пистънс и Чикаго Булс от 90-те години.

Последната му щура идея е да направи кастинг за момичета, които да се включат в неговия нов отбор. "Не трябва да имате голям опит. Необходимо е просто да можете да вкарате топката в коша" - съветва Родман кандидатките. Одобрените момичета ще излязат на игрището по къси панталонки, оскъдни тениски и маратонки, но когато започне мачът, ще останат без горнища…

 





Последвайте канала на

sportal.bg
5415 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PENCHO PENCHEV

2015.12.26 | 05:41

4
Да... и заради многото жени, му викат Пенис Родман...
alisiq

2012.03.21 | 01:39

3
Нова търсачкa като Google предлага 50% от своите доходи WAZZUB е нова социална мрежа в търсачките като Google и Facebook, но с много повече съдържание: видео, новини, най-добрите оферти в интернет, игри и др., всичко в една страница! 9 април 2012 ще бъде деня на официалното представяне. Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятелите . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е първият проект в световен мащаб, който дели печалбата си! Изглежда невероятно, но всичко е вярно! WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 2,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: WAZZUB като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a Който се запише след 9 април 2012 г. няма да получава печалба! След като кликнете върху линка за регистрация вие ще получите и-мейл за потвърждение на и-мейл адреса си и след това друг и-мейл с потребителско име и парола за достъп до личната зона, където ще видите кой се е регистрирал , техния и-мейл и печалбата в реално време. Bажно : (Ако не получите и-мейл за потвърждение, моля, проверете също в папката за спам или нежелана поща. За да получите и-мейл за потвърждение, въведете в списъка на предпочитаните или не-спам подателите адреса: noreply@wazzub.com). Зона с ограничен достъп могат да бъдат достъпни от тази връзка: http://signup.wazzub.info/login.php или от своя линк. От тази връзка можете също така да поискате повторното изпращане на и-мейл за потвърждение или паролата. WAZZUB плаща на своите членове, на месечна база. Първият ден на заплащане ще бъде 15 май 2012. Малките плащания ще се извършват чрез класическия процеса на онлайн плащане, големи суми ще бъдат изплащани с чекове или банкови преводи. WAZZUB е международен проект, който е бил създаден от предприемачи и инвеститори. През септември 2011 г. те основават GIT Global Investments Inc. Git е регистриран съгласно законите на Орегон. Регистрационният номер е 802159-90 Правното седалището е на следния адрес: 391 NW 179 Ave, Beaverton, OR 97006 USA. Оперативното се намира на адрес: 7251 Lake Mead Blvd., Las Vegas, NV 89128 USA. УСПЕХ !!!Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a
Ха!

2012.03.17 | 16:09

2
"Денис Родман: Мога да имам всяка жена, която пожелая" И най вече расистките.... :D
Gosho

2012.03.15 | 09:09

1
Една оферта за всеки, WAZZUB е новият еквивалент на facebook. Схемата е проста. Правиш си регистрация (отнема 2-3 min) и се опитваш да привикаш още хора. За всеки получаваш по $1. Съответно и когато хората, които си поканил поканят други, също $1. Така до 5-то коляно :) Няма кликане на банери или гледане на реклами. С този линк можете да се регистрирате signup.wazzub.info/?lrRef=4e4b9631 . Нищо не губите, ако опитате. Туко-виж това станало приятна изненада. Успех!

Добави коментар

Водещи новини