Василена Гръбчева се влюбила от пръв поглед в новия си

  • 27 май 2019 08:32

  • 5024
  • 3
Василена Гръбчева  се влюбила от пръв поглед в новия си
© Фейсбук

"Беше много странно. Той твърди, че и той така. Като ме видял на бензиностанцията, вече бил сигурен, че аз съм неговата жена. Много странно, не ми се е случвало досега”, сподели Василена Гръбчева за новата си любов.

Журналистката на Нова тв, която преди това имаше връзка с колегата си от Би Ти Ви Антон Хекимян, срещнала неврохирурга д-р Асен Цеков по време на работа, пише "Уикенд".

Видели се за първи път на бензиностанция в столицата, а поводът бил желанието на Василена да направи репортаж за благотворителната инициатива на Асен. Той е носител на приза "Млад лекар на годината". Неврохирургът, който е моторист, от дълго време развива благотворителна дейност. Той и сподвижниците му от мотоклуба посещават домове за деца, лишени от родителски грижи, за да помагат с каквото могат.

"Отидох да направя материал за тази благотворителна кауза и срещнах това момче на една бензиностанция... Две седмици по-късно вече живеехме заедно. Той твърди, че още като ме видял на бензиностанцията, вече бил сигурен, че аз съм неговата жена. Много странно, не ми се е случвало досега нещо подобно и не съм вярвала, че ще ми се случи", споделя Василена. 

Последвайте канала на

Novini.bg
5024 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Stamat

2019.05.28 | 10:15

3

Друго си е чичо доктор, къде да се занимава с петокласника Хекимян!

wtf!?!?!??!

2019.05.27 | 13:21

2

дреме ми...която и да е тая овца..

МОТОРИСТ

2019.05.27 | 10:38

1

Оправете си новината ние не сме МОТОКЛУБ!

Добави коментар

Водещи новини