Емблематичното шоу на Victoria's Secret казва сбогом на телевизионните зрители

  • 14 май 2019 07:31

  • 3122
  • 2
Емблематичното шоу на Victoria's Secret казва сбогом на телевизионните зрители
© Getty Images

Ежегодното модно шоу на „Викториас сикрет“, известно с инкрустираните си с бижута-сутиени и супермодели с огромни ангелски крила, се сбогува с телевизионния ефир, информира „Ройтерс”, цитирана от БТВ.

Причината е, че компанията-майка „Л Брандс“ иска да развива бранда, а в това се включва промяна на концепцията. Те съобщават, че чрез спиране на излъчването ще преобърне идеите на бизнеса си.

„Решихме да преосмислим традиционното модно шоу на „Викториас сикрет“. Гледайки напред, не вярваме, че телевизионното излъчване е правилната форма на представяне", се казва в съобщение, изпратено до служителите от главния изпълнителен директор Лес Уекснър.

Решението е вследствие на нарастващата критика на към телевизионното предаване, в което участват модели като Джиджи Хадид, Кендал Дженър, Алесандра Амброзио и Лили Олдридж, дефилиращи в оскъдно бельо – колкото секси, толкова и недосегаеми.

Телевизионната аудитория на шоуто спадна през последните няколко години.

Декемврийското шоу през 2018 г., излъчено по ABC, беше наблюдавано от 3,3 млн. американци, в сравнение с 12 млн. през 2001 г., когато за първи път е излъчено по телевизията.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3122 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ку.рю

2019.05.14 | 08:41

2

Е сега ще трябва да заработват само с вдигане и разтваряне на краката...

Choky Ice

2019.05.14 | 07:41

1

Gnus me e dori da si go POMISLQ !

Добави коментар

Водещи новини