Бивша спортна журналистка е новата любимка на Америка

  • 23 февруари 2012 14:38

  • 1923
  • 0
Бивша спортна журналистка е новата любимка на Америка
© Sportal.bg

Американската актриса Оливия Мун е една от любимките на публиката зад Океана. 31-годишната брюнетка освен като актриса се изявява и като тв водеща, а и като модел.

Eкзотичната си външност родената като Лиса Мун дължи на майка си, която е от Виетнам. Освен това, красавицата има и немско-ирландски корени от страна на баща си.

След като завършва журналистика в родната си Оклахома, Оливия за кратко се пробва в занаята във Fox Sports Net в Лос Анджелис. Тя работи като репортер и отразява колежански футбол и женски баскетбол. Впоследствие обаче решава, че това не е за нея и отива на кастинг за малка филмова роля в хорър филм.

Кариерата й се развива повече от добре и днес Оливия има зад гърба си около 20-ина филма, няколко участия в различни сериали. FHM я нареди сред 100-те най-красиви жени за миналата година. През 2007-а Оливия е на страниците на "Playboy" като момиче на месеца, но фотосесията й оставя някои неща на въображението.



В края на 2011 година Оливия се среща с хокеиста на Рейнджърс Брет Ричардс. Връзката им обаче изкарва едва два месеца.

"През миналата година се срещах с толкова мъже, че ако кажа цифрата им, ще стана хитът на всяко списание. Истината е, че просто казвам: "Хей, искаш ли да отидем до Валенсия днес?" - споделя красавицата.











 

Последвайте канала на

1923 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини