Наш свещеник се ожени за стриптизьорка

  • 22 февруари 2012 14:52

  • 3274
  • 0
Наш свещеник се ожени за стриптизьорка
© Интернет

И това се случва! Наш свещеник се взе с танцьорка на еротични танци.

Бракосъчетанието се състоя в столичен храм миналата неделя. Венчавката между божия служител и 24- годишната стриптийзьорка се превърна в сензация. Новобрачната двойка има следната предистория, разказана от техни общи познати, цитирани от сайта Скандално.

Отец Димитър и Елена се срещнали на ергенското парти на братовчед на свещеника. Елена била поканена да изпълни подобаващ за събитието еротичен танц. Красивата млада танцьорка свършила и друга работа. Тя си харесала Димитър, който по нищо не личало, че е свещенослужител, тъй като бил облечен в цивилни дрехи и нямало как да разбере каква е неговата професия.

Младият свещеник не останал безразличен към аспирациите на палавата дама и двамата си разменили координатите. Започнали да излизат заедно, при което отчето не скрило професията си. Стриптийзьорката първоначално доста се притеснила от необичайното във връзката им, но скоро се успокоила, а с течение на времето започнала да се замисля за живота си.

Димитър я спечелил със спокойствието си, както и с ненатрапчивото и търпеливо изчакване и поучение, вследствие на което сама стигнала до заключението, че трябва да престане да работи като еротична танцьорка. Свещеникът решил да предложи брак на танцьорката и тя приела да стане попадия, отказвайки се от доскорошното си занимание.

Новобракуваната бивша стриптийзьорка е доволна от избора си, промяната в начина си на живот и сега с нетърпение очаква двамата да се сдобият с първа рожба. Отецът пожелал той да поеме издръжката на семейството, така че за Елена останала възможността да се посвети изцяло на домашните задължения, без да й се налага да се притеснява оттук нататък за пари.

Последвайте канала на

3274 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини