Гаджето на Джулиана Гани: От Брадъра извиха ръцете на Джулка! Тя искаше да влезе с мен в Къщата

"Джулиана напираше и аз да вляза с нея в къщата на "Биг Брадър". Две седмици води преговори с продуцентите, но те ѝ отказваха. Джулка също мислеше да се отметне от влизането, но накрая ѝ извиха ръцете и прекрачи прага сама", това обясни приятелят на Гани – Илиян Найденов, цитиран от "България  Днес".

Пред изданието той сподели още, че трудно приема раздялата с половинката. Здравенякът е луд по силиконката и не знае какво ще прави месец сам.

"Много ми е трудно – разкри Илиян. - Джулка е моят живот".

Илиян не пропуска епизод от риалитито. Той хич не ревнува приятелката си от останалите брадъри. Часове преди тя да влезе в шоуто прекарват цял ден заедно, без да мигнат и за секунда. Те са настанени в хотелска стая. Политика на "Биг Брадър" е всеки участник да изкара един ден затворен с любим човек, преди да влезе в шоуто.

"Беше много романтично. Лежахме цял ден и не станахме от леглото. Говорихме много. Имаше и часове, в които само се гледахме и нищо не си казахме", обясни влюбеният до уши фитнес треньор.

Илиян се надява неговата Джулка да се прибере по-скоро в общия им дом. "Надявам се да не остане до финала. Въпреки всичко тя е моят победител", отсича той..

Коментари

 1. 2018.11.12 | 22:53

  в леглото никои не отказва
  кои какво получава в леглото бог знае
  на 4ри очи и без фенерджия

 2. 2018.11.12 | 17:21

  Боли ме уууя за вас, кретени търсещи популярност

 3. 2018.11.12 | 15:21

  Джулка - Колко гордо циганско звучи! Дееева и мангалите ви...

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Горещо

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет