ДесиСлава пребори наднорменото тегло и в момента е адски привлекателна и гореща (видео)

  • 29 октомври 2018 10:37

  • 13330
  • 3
ДесиСлава пребори наднорменото тегло и в момента е адски привлекателна и гореща (видео)
© кадър: YouTube

На 28 декември миналата година фолк певицата ДесиСлава стана майка за втори път. Още преди да се разбере, че е бременна, медиите разсипваха изпълнителката затова, че ударно дебелее, пише HotArena.

По време на износването на бебето – също, а след като то се появи на бял свят – още повече.

Деси получаваше основно критики, че не може да върне предишната си фина физика и по всичко личи, че от там насетне ще я виждаме все пълничка.

Чудото обаче се случи и една от топ пайнерките е в страхотна форма.

Това се видя от новото ѝ видео към песента "Много съм добра". В лентата блондинката показва убийствено тяло – не е кльощаво, а в перфектната норма.

Деси е облечена в секси къса рокля, която подчертава извивките на талията ѝ и разкрива гледка към краката. Колкото до тях, те изглеждат много добре оформени около мускулите.

Феновете ѝ са категорични, че с този проект Десислава бележи ударно завръщане на сцената. "Деси е много красива и много секси", "Ама наистина е много добра! Даже една от най-добрите", "Десислава, ти си страхотна и специална, забележителна и прекрасна дама и певица", "Браво, Деси. Брутално завръщане", "Видеоклипът е един път, визиите са УОУ!", "Деси, завърна се по-прекрасна от всякога!", гласят само малка част от одобрителните коментари, които са преобладаващи под видеото.

Последвайте канала на

Novini.bg
13330 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Чук

2018.10.29 | 18:27

3
Освен цигански чалгий за слушане и гледане.... и педерастия, сайта на отворено общество (новини) предлага ли и нещо по различно например нещо БЪЛГАРСКО някоя песен на Роси Кирилова итн..
Супер

2018.10.29 | 16:29

2
Ангелогласна и секси,браво Деси
Дядо Пройчо

2018.10.29 | 16:09

1
Адски привлекателна.....за чикиджиите.

Добави коментар

Водещи новини