Възмутени журналисти: Спасете Ава от Иван и Вихра !

  • 20 февруари 2012 14:53

  • 9656
  • 16
Възмутени журналисти: Спасете Ава от Иван и Вихра !
© Интернет

6-годишната Ава е подложена на непрекъснат стрес и потресаващи унижения, заради постоянните словесни нападки на разведените си вече родители.

След като Вихра обиколи ред предавания, за да разкаже семейните си неволи и обясни каква зла жена е Ирина Сарачинова, дойде ред и на Иван.

Черешката на тортата се оказа гостуването на продуцента в ''Карбовски директно''. Там Иван обясни, че от години не обичал Вихра и вече не можел да я търпи. Таткото на малката Ава извади кирливите ризи на Вихра и по повод на двойнствения живот, Вихра и Иван който води бившата му съпруга.

Той дори каза, че тя се интересува само от Фейсбук и да изпие чаша вино. Опосумът обяви и връзката на Вихра с дългогодишният й любовник Милан Кузов. Всичката тази помия Иван изля, знаейки, че детето му ще гледа въпросното предаване. Това обаче, не му попречи да нарече майката на дъщеричката си селянка и лицемерка. Вследствие на скандалната изповед на Иван, беззащитното му дете избухва в плач, чувайки грозните думи, с които баща й нарича майка й. Ава изпада в нервен срив, провокиран от постоянния тормоз между родителите, пише skandalno.net.

Като отзвук на непрекъснатите обиди между двамата бивши съпрузи загрижени журналисти и зрители помолиха социалните служби да помогнат на горкото дете да преодолее нанесената от егоистичните родители травма. Грозните сцени и отвратителните нападки на Иван според тях ще се отразят на психиката на 6-годишното момиченце. Журналистите дори предизвикаха социалните да се задействат и ако е нужно да изведат Ава от нездравословната ''семейна'' среда!

 

Последвайте канала на

9656 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
АЗ

2012.03.25 | 17:03

16
ами това са фактите: 1. Иван изоставя семейството си. Добре, обича детето си, но така ли се постъпва? Не трябва той, след като обвинява Вихра, самия той да "плюе" по нея. Освен това, след като се изживява за медийна звезда, да си обича който иска, ама не толкова явно да обявява, че бил влюбен. Синът ми е на същите години като тяхното дете и гледа телевизия, пита какво е развод и ще се чуди ако баща му не е в къщи, а го види по новините или вестниците- снимка на баща си с "най-добрата майка". Интересно какво очаква Вихра да обясни на детето- къде е татко му. Или както някой по-долу беше написал- някое друго дете ще му го обясни. 2. Иван не близвал алкохол от 7 месеца. Хахаха- да каже къде беше в кое заведение преди 3 седмици и пак беше като задник пиян, грозна гледка, а и той самия не ми харесва като мъж. 3. Сега да кажа за "най-добрата майка"- родителите й живеят в един блок на бул. "Гоце Делчев" и "България". Баща й е доста свестен човек и хората от блока го уважават. Майката на Ирина е същата уруспия като нея, никой не я понася. А децата на Ирина живеят там и ги отглеждат родителите на Ирина. И това ли е "най-добрата майка"? Всичко това е пълен ПР на 2-ма прости хора, само да не се правят на "света вода ненапита", защото са смешни.
познат

2012.03.25 | 17:01

15
Цялата тази сапунка несъмнено ще се отрази на детето - аз също минах по този път и видях какво понесоха децата ми. В никакъв случай не оправдавам Иван, тези негови думи не са достойни. Но и изявленията на бившата му могат да вбесят всеки един мъж, да го докарат до необмислени действия. На всички е ясно, че и тя не е цвете за мирисане, а вероятно и новата му изгора е подобно творение. Всеки си избира пътя в живота, но трябва да носи своите отговорности от решенията си. Но те не трябва да бъдат за сметка на детето, което носи последствия от тяхните простотии. Иван, дори и да е прав, нека постъпи мъжки и покаже, че го е грижа за малката им дъщеря - аз това направих, струваше ми много, но не съжалявам. Децата растат, техните усещания са много по-силни от това, което ние си мислим.....просто ще дойде денят, когато всичко ще разберат. Нека бъдем до тях и да сме им опора, независимо от всичко останало.
ДВГ

2012.03.07 | 14:14

2
Не съм фен нито на Един от двамат, но защо, когато Вихра обикаляше всички телевизии да се жалва, на никой не му правеше впечатление за малката Ава? Излезе Иван при Карбовски и изведнъж всички нададоха вой до небето.
bravo

2012.03.10 | 23:19

14
много си прав, човек. всички тези лелки, които гледат тъпите и предавания и гостувания си държаха устите широко затворени, излезе Иван и каза истината за нея, че е двулична, лицемерна и извратена, и всички скочиха. на такива жени като Вихра не трябва да им дават да са майки. и после защо момичетата се обличали като курвета, ми те майките им се събличат в ефир!!
до ДВГ

2012.03.10 | 23:18

13
Вихра не е обикаляла! Само едно интервю даде и в него нищо лошо за Иван не е казала. Той сам взе да я плюе.
Някой

2012.03.10 | 23:18

12
Иван си разби семейството а сега се опитва да се изкара жертва. Смешник! Ако му пукаше за Ава, щеше ли да унижава майка й с клевети в национален ефир? Това дете, като поодрасне и ги гледа тия работи и разбере що за простак е баща и ,какво ще правеш ти тогава Иване?
Ema

2012.03.07 | 14:21

11
Ееее всичките големи граждани бе като не искате да ви занимават за кво гледате и четете...ако пък толкова не ви интересува на хората развода и т.н няма да четете и да давате коментарите си... всеки комплексиран и озлобен от невзрачния си живот бърза да се изкаже пръв ..нормални ли сте бе хорааа гледайте си живота и като не искате да ви занимават с Вихра и Иван недейте да четете клюки ами някоя книга
Анелия

2012.03.07 | 14:21

10
Развода е ужасно нещо, минах през него и особено когато има дете. За да се стигне до тук и двамата имат вина, но е отвратително това плюене. Помислете защо Иван чак сега започва да плюе Вихра - защото е разбрал, че и тя си има някой, който да я обича и го хваща яд. На Нова година не излизала от стаята 3 дни във Варна.....Ревност и глупост. Явно и при новата вече нещо му е омръзнало и започва да се оглежда. А да ви кажа, че след като разбрах за причината за раздялата, вече не гедам рубриката "Най-добрата майка". Не мога да я понасям тази глезла.Каквото и да се е случило между съпрузите, и новата жена има пръст за раздялата. Поне аз така мисля. Но ако престанат с обидите, ще им е по-лесно след време. Това сега е и част от PR-а.
spokoto

2012.03.07 | 14:20

9
Нещастни хорица са това;лигави са защото всичко при тях става по лесния начин;слаби са; виждат някаква трудност и трът хайде кой от кадеее

2012.03.07 | 14:20

8
Към редакцията: Извинявам се, но думата се пише "Двойствен".
kaliopa

2012.03.07 | 14:20

7
Гледах интервюто на Иван с Карбовски....Леле, това момче две свързани думи не може да каже!!! Алкохолът ли го е пресушил или си е тъп по рождение, не знам. Простащината няма граници, да си перат кирливите ризи сами, какво занимават народа с личните си проблеми?

Добави коментар

Водещи новини