Мария разцъфна след развода с Гущеров!

  • 26 септември 2018 09:43

  • 40070
  • 3
Мария разцъфна след развода с Гущеров!
© Фейсбук

Мария разцъфна след развода с Гущеров по всички параграфи. Освен че изглежда още по-красива, в кариерен план нещата ѝ се получават по-добре от всякога, съобщи HotArena.

Паралелно с това да поддържа физиката си в оптимална форма и да се грижи за младото си лице, фолк певицата създаде и поредица от силни парчета. Включи се и в няколко реалити формата. Въпреки всичко, тя продължава да върви нагоре и може би достига поредния пик в почти 19-годишната си кариера и продължава да бъде една от най-големите звезди в компания "Пайнер“.

След песните на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор и Кости, брюнетката се завърна към най-обичаните и характерни фолк парчета, които феновете и меломаните категорично определят като тотални хитове. "Чувал ли си за такива", "Не я познавам тази жена" са именно такива.

Говори се, че примата на фолка заминава за Париж, където ще заснеме лентата към най-новото си парче "Кажи ѝ", а почитателите ѝ очакват проекта с нетърпение.

Последвайте канала на

Novini.bg
40070 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Батко

2018.09.26 | 15:26

3
Явно Гущера е ограничавал безразборния "цъфтеж" разбираш ли и сега жъфти Навред!
ало

2018.09.26 | 11:48

2
Може вече да се шиба на воля , с всеки мангал , който и попадне , затова е цъфнала !
USA

2018.09.26 | 11:23

1
Cafnala ta warzala, da ja e.ba w grozotijata ! Taja naistina moze da otwori bireno shishe e usta, pa za drugo da ne goworime!! BASI i gnusnija k.urwoljak!!!

Добави коментар

Водещи новини