Карбовски и Златка Димитрова жури на Playmate 2018

  • 06 септември 2018 11:02

  • 19537
  • 5
Карбовски и Златка Димитрова жури на Playmate 2018
© Иван Ерменков

На 7-ми септември, сп. Playboy ще обяви носителката на титлата Playmate 2018. Повече от месец единадесетте кандидатки агитират за гласуване и разгръщат масивни лични кампании, за да могат да спечелят гласоподаватели. След миналогодишния формат, който мнозина нарекоха „еко“ заради участието на естествени претендентки, тази година селекцията на Мъжката Библия отново е основно от естествени красавици, които обаче блеснаха и с интелект, мечти, добро образование и много чужди езици, а гласуването за тях ще приключи в нощта на самия финал.

Единадесетте претендентки за короната на Playmate 2018 усилено се подготвят за голямото шоу Cinderellas’ Night, което ще е кулминацията на лятото в Bedroom Beach. Организаторите са подготвили истински спектакъл водещи, на който ще бъдат известни плеймейтки от предишни издания на конкурса, гост диджей ще е DJ Mascota, а програмата на сцената ще е култовото шоу Avatar. „Момичетата са изключително стриктни и подхождат много отговорно към подготовката на представянето си.“, издават от сп. Playboy.

Вече няколко дни те репетират усилено, за да впечатлят не само гостите на големия финал, но и журито, чиито гласове ще определят победителката. Организаторите издават, че сред тях ще са журналистът Мартин Карбовски, обявената за Playmate All Stars Златка Димитрова, хореографът на Bedroom Premium Ladies Галина Манова и представителят на Playboy Гърция Христос Христу. Кой обаче ще връчи ръчно изработената корона на победителката - се пази в тайна.

И както обикновено става в приказките, празненствата около „нощта на Пепеляшките“ ще продължат през целия уикенд на грандиозното Closing Season Party в Bedroom Beach, когато на сцената ще излязат над 20 танцьора, за да представят новия спектакъл Indian soul, а зад пулта ще застанат Dimo BG, Vasco C и MC Vera Russo. Ако искате да сте част от най-актуалното лятно събитие побързайте да си направите резервация.
За повече информация, следвайте новите около конкурса Playmate Of The Year във Facebook .

Последвайте канала на

Novini.bg
19537 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.09.06 | 15:06

2
Карбовски, опомни се! Докато името ти се спряга все по-често до имената на Николета, Златка и т.н., рейтингът ти главоломно пада! И какво хубаво виждаш в Николета? Евтина жена, в скъпи дрехи, с още по-скъпи пластични операции.
ddd

2018.09.09 | 14:25

5
Карбовски е нищо повече от един чекиджия. Ти какво очакваш?

2018.09.07 | 02:20

3
Има да си мечтаеш за такива класни мацки...
333

2018.09.07 | 09:41

4
Аз предлагам Гого Лозанов и Рут Колева...
боби

2018.09.06 | 11:12

1
Курволяци на рояци!!

Добави коментар

Водещи новини