Роси Иванова сияе с нов силикон и ново гадже

Тежката депресия, в която изпадна бившата Мис България Роси Иванова след любовни разочарования и проблеми с килограмите вече е в миналото, пише "България днес".

Роси се беше скрила за дълго време в чужбина, след като свали страшно много килограми заради употреба на забранени вещества. Всичко започнало след връзката й с богат грък.

Преди това Иванова беше сочна и невероятно ведра и красива мадама, припомнят нейни близки. След лечението в чужбина миската  успя да се измъкне от дупката, в която бе изпаднала, и сега отново се радва на живота.

В началото  на годината тя си сложи силикон в гърдите, за да поправи щетите, които отслабването нанесе на тялото й, допълва изданието.

Мис България не спира да публикува снимки от плажа, от които е видимо, че вече не е болно слаба, а на лицето й грее усмивка.

Клюки из светските среди носят, че тя има връзка, но този път не е с доста по-възрастен от нея мъж. Дълги години името на Роси бе слагано до това на богатия гръцки бизнесмен Лукас. Иванова бе споменавана и като любовница на бизнесмена Георги Градев, както и с банкера Юлиян Цолов, който в момента е женен за друга миска – Славена Вътова.

"Роси се опари от парите, сега търси спокойствие и нежност", твърдят приятелките й. 

 

A post shared by Rossii Ivanova (@rossiiivanova) on

 

Коментари

 1. 2019.09.24 | 06:24

  Ега ти боклукчака

 2. 2018.09.07 | 00:33
  Фотошоп погледнете лицето ... аре стига..
 3. 2018.09.05 | 16:10
  опарила се и търси спокойствие. Нормални момчета, колкото щеш, но няма да ги вземе, иска париииии. Какво и да ми говорите, такива като нея това търсят.
 4. 2018.09.05 | 14:29
  Такива пачаври трябва да се бият с камъни за да не развращават младото поколение а вие ги правите известни като пишете за тях
 5. 2018.09.05 | 13:12
  Коя е тази поредна кифла и какво значение има какво прави. Може би я давате за пример и подражание на подрастващите момичета. Те и без това още от малки вече са опорочени от начина на живот през последните години.
 6. 2018.09.05 | 12:48
  Засияла и тя като Цецка Цачева на снимка, разплаква децата с вида си.
 7. 2018.09.05 | 11:49
  сложила е силикон за прозорци, а фотошопа е от най-бездарните
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Горещо

още

Анкета

Одобрявате ли новото гадже на Тита?

Одобрявате ли новото гадже на Тита?

Избрано от Интернет