Мари Вачева кръшка на мъжа си с Джино Бианкалана

  • 22 август 2018 08:50

  • 30263
  • 5
Мари Вачева кръшка на мъжа си с Джино Бианкалана
©

Зеленооката красавица Мари Вачева често става обект на пикантни клюки, в които неведнъж са се съдържали твърдения, че кръшка на мъжа си. Този път поредната й изневяра не е мълва, а идва от достоверен източник, който я е хванал в крачка, съобщава в. "Шоу".

Той твърди, че е виждал няколко пъти знойната хубавица в компанията на един от най-желаните ергени у нас – Джино Бианкалана.

Миската и брадърът въртят тайна любов от няколко месеца. В началото тя е била само телефонна, тъй като Вачева не била в България, а в Австрия с приятеля си Мартин. След време Мари и Джино толкова се харесали, че не можели да стоят повече един от друг.

Изглежда миската е хлътнала до уши, защото вече не се притеснява да демонстрира близостта си с Бианкалана.

Те спрели да крият любовта си и често биват засичани в едно от най-популярните централни столични заведения. Странно е, че двамата избират място, на което може да ги види всеки.

Дали миската е готова да зареже дългогодишния си приятел и да се хвърли официално в прегръдките на Джино? Или е поредната кратка афера на Вачева, която е известна с многото си такива?

За нейните изневери се носят митове и легенди. Бившият й съпруг – известният футболист от Левски Веселин Вачев  често е ставал за смях заради палавите забежки на жена си. След 12 години се развеждат, като причина за това е уж несъответствие в характерите.

Преди време Вачева се похвали, че я е свалял политик от най-горните етажи на властта. Тя не издаде името му, нито да разкрие докъде е стигнала с него. След толкова горещи слухове, може само да си представим…

Последвайте канала на

Novini.bg
30263 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Обективен

2023.01.25 | 20:33

5
Вачева И тя е от боята.Търкулнала се тенджера-намерила си похлупак. Честито
100

2018.08.22 | 12:31

4
тази е платен репортаж, а той скъсан геврек !
Пламенчо

2018.08.22 | 11:55

3
Този следващия път да не "катастрофира" по-тежко...
Васил Иванов

2018.08.22 | 09:25

2
Този Джино е пълен въздухар.Вие, медиите, го можете това: да направите от лайно торта!
kkk

2018.08.22 | 09:16

1
Омръзна ми да чета за курви и измислени милионерилПишете нещо по съществено!

Добави коментар

Водещи новини