Ето кои влизат в новия "ВИП Брадър"

  • 09 август 2018 15:12

  • 109921
  • 14
Ето кои влизат в новия "ВИП Брадър"
© Булфото (архив)

Преговорите на екипа с кандидат-участниците все още текат, но някои обитателите на къщата вече са ясни. За първи път риалитито ще излъчва не от една, а от две къщи. Първата ще бъде луксозно женско царство, а другата – бедняшка квартира за представителите на силния пол.

От шоуто вече обявиха, че новият сезон ще мине под мотото "Женско царство". Мъжете ще бъдат изцяло подчинени на жените. Те ще готвят, чистят, перат и ще мият чиниите, докато дамите няма да имат право на никаква домакинска работа. Те само ще раздават заповеди и ще могат да наказват подчинените си, ако не ги изпълняват качествено.

Преговорите на екипа с кандидат-участниците все още текат, но някои обитателите на къщата вече са ясни.Първите, които са се съгласили, са спряганите за заклети врагове Нора Недкова и Валентин Кулагин. Освен това в шоуто със сигурност влизат Благой Георгиев-Джизъса и Орхан Мурад с дъщеря си Сузанита.

АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. влиза в „Биг Брадър“, като е помолен да си замъкне и 4 куфара само с рокли и обувки на високи токчета и изглежда ще подобри рекорда на Енджи Касабие, която миналия сезон бе с 10 куфара.

Легендарната фолк певица ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в също е ухажвана да влезе в Брадъра. Щяла да влезе с дъщеря си срещу около 80 000 лева хонорар. Има слухове и за Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, която щяла да участва срещу 350 000 лева. Припомняме, че тя и АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. имаха бурно приятелство, което завърши скандално. Най-големият враг на Лозанова - АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, също на клюки е изпратена там. От тях се очаква гарантирано шоу, пише "Телеграф".

Тази година в предаването най-накрая се очаква да влезе Ева от "Тоника". Тя се бе договорила за участие още през 2017-а, но в последния момент продукцията я смени с Маргарита Хранова. Да влиза в къщата напирал и един от малкото политици, които открито признават, че спят с мъже – Владо Кузов. Продуцентите го канели от години и най-накрая го навили да участва. От Нова обаче категорично отрязали тези мераци заради скандалните слухове около него. 

Голямата атракция тази година се очаква да бъде Черната вдовица Анита Мейзер. Тя на драго сърце ще влезе в къщата, за да закърпи личния си бюджет и да поизчисти мрачния си имидж на убийца на собствения си съпруг. Скандалната дама бе пусната под гаранция от пандиза, но за да влезе във "ВИП Брадър", се изисква специално съдебно разрешение. Такова все още не е получено. 

Все още текат преговори с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, Ники Михайлов и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Любовният им триъгълник ще бъде интересен за зрителите, но най-вероятно поне единият от тримата ще откаже участие в риалитито. Очаква се това да бъде АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Според тях, тя всяка година е ухажвана от продуцентите, но винаги им отказва и по всяка вероятност ще го направи и сега. Николета пък трябваше да влезе в къщата още миналата година, но бе отложено заради договор с Би Ти Ви, който забранява на бившата Мис Плеймейт да работи в други телевизии веднага след напускането си.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
109921 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Иво

2018.08.10 | 17:15

14
Е тази сган не се вика случайно. Подбира се утайката в обществото и после се казва - ей ти представителна извадка. Не е. Има много боклуци в България, но тук 100% ги подбират само такива. Защо да не е влезе в къщата един инженер, лекар, програмист, счетоводител.
И не мога да харесам и темата на сезона: женско царство. Мъжете ще са подчинени на господарките си, WTF? То е интересно ако беше ирония от сорта на да обърнем ролите. То тези роли са си им стандартните вече в България. Жените станаха егати доминантите, а мъжете са длъжни да се съобразяват, ако не искат да стоят на сухо или сами. Има и твърде много мъже в България и конкуренцията за всяка жена е огромна. Избор няма. Не визирам 1-я милион баби, те не сформират вече семейства. Не ми е интересна подобна ирония(темата на сезона), по - скоро ме отвращава. Още повече ще накара жените да си мислят, че мъжете са им роби и са им длъжни, защото от време на време им дават путк...та си. Все едно в Сирия да интересно предаване за самоубийци и как се сглобяват ръчни бомби. Излез на улицата - ще видиш днес 2-3. Може и теб да те очисти даже.
Хора, България не върви никак на добре, само мутри и кифлочи останаха. Мъже, дръжте се като такива а не като путьовци да угаждате за всичко на жените, а те да ви правят на луди.
100

2018.08.10 | 11:36

13
проститутки, педали, наркомани, педофили.....и после питате- защо децата са извратени и неграмотни? Този арменския мангал трябва да бъде побит на кол !!!

2018.08.09 | 20:05

12
Джендър акцент - смяна на ролите- мъжете ще домакинстват, а жените ще командват и пият

2018.08.09 | 20:02

11
Ще бъде забавно
Sto

2018.08.09 | 19:52

10
Явно аз не съм българин, или тези не са ВИП. 95% от имената не съм ги чувал. Сега ще питам Чичко Гугъл та да съм в час, кой е вип и кой е от простолюдието.
Jon

2018.08.09 | 19:40

9
Bravo vse vipove propyskat syzanita emilia zlatka 4ernata rysata triabva ei takivs pa4avpi da vkarat da se kal4at i da kazvat kolko sa dobri i vseodaini i kak se pompat za pari boklytsi
Истината

2018.08.09 | 19:34

8
Да вкарат и хермафродита-помияр от Банкя - Боко Тиквата!
Пена

2018.08.09 | 19:07

7
Само измет ще влезе в Брадър!Язък
НАПИШИ КОМЕНТАР

2018.08.09 | 18:45

6
Е те тава е оргия, Мейзер и Кузов на калъп плющят, а Кулагин балансира по средата ...
Глупаво предаване. Няма да го гледам, освен ако не ми платят 350 000 евро.

2018.08.09 | 15:48

4
ИСКАМЕ БЕНЧО В КЪЩАТАААААААААА
гост

2018.08.09 | 17:50

5
И Курнелия с Митьо Очите нагледно да ни покажат как се пълнят червени каси!

Добави коментар

Водещи новини