Наталия Кобилкина: Скъпи дами, мъжете не са длъжни да ни правят щастливи

  • 13 юни 2018 09:57

  • 8705
  • 5
Наталия Кобилкина: Скъпи дами, мъжете не са длъжни да ни правят щастливи
©

Наталия Кобилкина е български сексолог и семеен терапевт. Провежда семинари, свързани с личностното развитие на жените в България. Преминава обучение по семейни констелации във френската школа на Идрис Лаор. През 2013 година издава първата си книга „69 съвета за секс“. През същата година излиза и „69 съвета за щастливи отношения“. Книгата „Пътят на щастливата жена“ е преведена и на английски език през 2014 г. Година по-късно пише „Психология на изобилието“, а през 2016 г. излиза „Аз избирам любовта“. През 2017 излиза книгата й "33 дни до мечтата". За самотните жени, както и кои са основните неща, които правят една жена щастлива и за още любопитни теми, свързани с жените, говори Наталия Кобилкина пред woman.bg.

На места сме запазили оригиналния словоред. 

- Разкажете за четирите енергии, които според Според Лариса Ренар присъстват във всяка жена - на Момиче, на Любовница, на Хазяйка и на Кралица и ще бъдат сред основните теми на семинара ви на 16 юни в Интер Експо Център?

- Основната тема ще бъде как по нов начин да отключим и да завихрим нашата женска енергия. Често ние жените забравяме как да се чувстваме жени и как да даваме и да получаваме любов. Мъжете имат нужда от нашата женска енергия. Говорих скоро с един английски музикант и го попитах: “Кое качество най-много цениш в жените?” Той отговори много бързо: “Женствеността!” В наше време толкова много на жените им липсва женственост!

- Много ли са нещастните и самотни жени, които не могат да открият своята женска сила?

- За съжаление да. Забравихме как да бъдем жени. Не знаем как да получаваме. Не правим никакви подсилващи женски практики и постоянно се оплакваме от живота и от нашите мъже. И затова накрая сме празни, изморени и нещастни и чакаме спасителя. Говорих с един приятел милионер и той ми се оплака: “Наталия, постоянно попадам на жени, които ми казват: “Изморена съм. Искам да почивам, не искам да работя. Искам да правя нещо творческо и моят мъж да се грижи за мен.“ Това много ме дразни, все едно тя иска да ме използва и ме търси само като портфейл. Не искам да спасявам никого от умора, искам някой истински да ме обича.“ И, честно казано, го разбирам. Скъпи дами, мъжете не са длъжни да ни правят щастливи.

Прочети повече ТУК.
 

Последвайте канала на

woman.bg
8705 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
гого

2018.06.13 | 18:49

5
Нищо свястно не дойде от братския съветски съюз , освен курвестии и пияндурници !
Крум Усаински-Крупник

2018.06.13 | 14:00

4
Цървули!!!Само безмозъчни олигофрени,селски простакеси,кифли и емоционално неудовлетворени и интимно незадоволени домакини се ръководят от съветите на този Съветски Добитък!!!
Wgkl

2018.06.13 | 10:55

3
Наталия Кобилкина XXX
mangal

2018.06.13 | 10:53

2
Bolsheviska PROSTITUTKA

2018.06.13 | 10:17

1
за пръв път да се съглася с тази руска курва...

Добави коментар

Водещи новини