Емилия върнала на екссвекъра си подарените и бижута

  • 08 февруари 2012 20:08

  • 4212
  • 1
Емилия върнала на екссвекъра си подарените и бижута
© Интернет

Почти няма българска поп фолк звезда, която да няма проблеми в своя брак.

Дори двойките, които години наред се сочат като пример за здраво семейство, след време опровергават „хвалбите” и се разделят. Понякога без шум, но в повечето случаи със шумен скандал. Само за година официално се разведоха или разделиха с партньорите си Теодора, Алисия, Емилия и Мара Отварачката.

Някои от тях опитват да живеят и самостоятелно, но след време се връщат при бившия с надеждата, че той се е променил. Тъй като това не отговаря на реалността, за която мечтаят, фолкаджийките отново и този път завинаги казват „сбогом” на последния до момента в живота им мъж.

Месеци наред Емилия твърдеше, че медиите пишат само лъжи, след като я разделяха няколко пъти с бащата на сина й – Коко Динев. Накрая това стана факт, след като русокоската се умори да слуша и чете как й изневерява шефът на „Локо” Пловдив с нейни колежки. Преди 5-6 години Емилия обърна гръб и на първия си официален мъж – Красимир. Красавицата не могла да понесе буйния му характер.

Според злите езици се наложило дори Емилия да върне на заможното семейство на съпруга си 250- годишни грузински бижута, които й дарил нейният свекър на венчавката им. Преди да влезе в лелото на Коко Динев, пък мястото на Емилия бе заето от друга изпълнителка – Анелия. Още докато официално бяха „бракувани”, се заговори за негови извънбрачни връзки и по-специално за това, как е подарил мерцедес и апартамент на друга своя нова изгора. Така певицата се водеше официално омъжена, но вече без да споделя брачното ложе
със своя съпруг.

Не остана по-назад и колежката на Ивана – Валя, която се разведе след 5-годишен официален брак. Връзката й със съпруга продължила цели 13 години. Твърди се, че честите забежки на половинката й Любо са причина за настъпилия конфликт между тях. Преди време поп фолк певицата сподели, че в ония години се е чувствала използвана само за пари, за нещо като банкомат. След време се наложило да оперират свекърва й и Валя поела отново всички разходи на гърба си. Познатите й до ден днешен разказват, че не е получила и едно благодаря след това.

Последвайте канала на

4212 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
реално

2012.02.14 | 14:08

1
какво ви говори това,истината е че всички от поп-фолка търсят парите и после каквото стане,ама тоя от горе гледа,виж дали има непреебана многоотворена кака от бранша:Глория - 1,2,3,4,5...и сама като куче,анелия,емила,тодора,магда и всички други,шпорат ги и вут в гъза,сами като кучета,а класацията ще оглави и най-големото недоразумение МАРА ОТВОРА,и то много скоро.Това е истината каки,нема какво да се сърдите и да се величаете,боклука си е боклук и затова го изхвърлят...

Добави коментар

Водещи новини