Булката беглец Емануела предложи брак на любимия си мъж пред стотици фенове!

  • 11 май 2018 14:12

  • 41084
  • 5
Булката беглец Емануела предложи брак на любимия си мъж пред стотици фенове!
© Фейсбук

На света има и такива мъже, които с поведението си могат да накарат любимата им сама да поиска да се омъжи за тях. И ако до сега, тя е бягала от мъжете си, днес бунтарката Емануела, нарочена за булката беглец, предложи брак на своя любим пред очите на стотици фенове, пише LifeOnline.bg.

"Преди една година срещнах един човек, който много обичам. Той преди малко ми каза, че това са мъжки работи, и трябва той да ми предложи… обаче, мисля, че аз трябва да ти предложа – обърна се към своя любим Мартин Николов – Елвиса Емануела, прекъсвайки участието си в столичен чалга клуб – Така че, би ли се оженил за мен и ще ме обичаш ли до края на живота ми?", попита звездата на Пайнер своя любим, и той призна, че трябва да приеме, а щастлива певицата запя...

"В такова красиво чудовище, аз ли влюбих се… както си искаш имай ме…", което всъщност е текста от песента й "Съкровище". Така, Булката беглец Емануела, която е получавала до сега девет предложения за брак, стигна до там, че сама да предложи сърцето си на своя избраник.

Щастливото събитие се случи пред очите на стотици фенове на певицата на живо по време на нейно участие в студентски град, а новината гласи: Емануела е сгодена!!! Късметлията е Мартин Николов, очакваме сватбата.

Последвайте канала на

Novini.bg
41084 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини