Отчаяната Вихра си слага силиконов бюст?

  • 02 февруари 2012 08:05

  • 5201
  • 4
Отчаяната Вихра си слага силиконов бюст?
© Интернет

Бившата "отчаяна съпруга" Вихра искала да си запише час за преглед при елитен пластичен хирург.

Крехката брюнетка не била доволна от размера на сутиена си, затова решила да повдигне пазвата си със силиконови подплънки. Жената на Иван смятала, че зрителите са свикнали със секси визията на чалга певицата Камелия, която тя измести в предаването й "Споделено с...". Затова решила да вземе незабавни мерки и да се обзаведе с по-голям размер цици.

Освен че трябва да конкурира Камелия, Вихра искала да бъде по-сочна и заради съперницата си Ирина Сарачинова, която е доста едра. Преминавайки в екипа на конкурентна телевизия, Вихра най-накрая се отърва от омразното съседство на нейната заместничка в леглото на Иван - "най-добрата майка" Сарачинова.

Доскоро двете дами трябваше да водят съседни рубрики в едно и също студио, въпреки че не можеха да се гледат. След като брюнетката напусна "Станция Нова", на нейно място бе поканена модната шефка Жени Калканджиева. Жени добре се познавала с другата "отчаяна съпруга" - Мая Савова, и се надявала двете да се сработят добре в "Станция Нова".

"Отчаяната съпруга" Вихра се е уредила като водеща на "Споделено с..." благодарение на подновената си връзка със старо гадже - режисьор в БНТ. Изоставената брюнетка само затвърди максимата, че на който не му върви в любовта, му върви в бизнеса и обратно. Вихра доста бързо се окопити в предаването "Споделено с..." и вече снима първите епизоди в студиото в Нови хан.

Говори се, че Камелия си е изяла хляба, като поискала от продуцентите повишаване на хонорара си заради високия рейтинг на предаването. Сега "огън момичето" се надявало да й поверят аналогична програма в БНТ.

Последвайте канала на

5201 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Аз

2013.02.24 | 17:38

4
Хайде стига ... Престанете да я рекламирате. Дали ще я познавахме, ако не беше жена на Иван ?...
наблюдател

2013.02.24 | 17:38

3
Ей такива силиконови мозъци заливат медиите и след това защо няма България култура и образование?! Как може повече от 24 г. тотално деградация на тази нация?!
не

2013.02.24 | 17:38

2
не силкон да си сложи,а студио за смяна на глава и веществото вътре е нея и трябва,но уви и за добро,че всички вълци щяха да имат претенции за ...това което никога няма да имат...
Бай Гъди

2013.02.24 | 17:38

1
Голяма новина! Браво!

Добави коментар

Водещи новини