"Ангелите от ада" возят Слави (снимки)

  • 21 февруари 2018 08:30

  • 39220
  • 10
"Ангелите от ада" возят Слави (снимки)
© Фейсбук

Търновските рокери Емо Черния и Миро Пашата, в чиитo биографии присъстват регистрации за дрога и присъди за рекет и побои, са ескортирали Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в на мегаконцерта му на стадион "Василев Левски", пише "България Днес".

Това се вижда и от любопитни фотоси от събитието, публикувани в социалните мрежи.

Грандиозното шоу в края на септември 2015 г. събра над 70 000 човека, които пяха и танцуваха с Дългия въпреки изливащия се проливен дъжд.

Купонът бе открит от Крисия, която с прочувствено изказване надъха феновете, докато специален часовник на екраните отброяваше минутите до появата на Слави.

Самият той дойде на сцената с лъскав мотор, ескортиран от голяма група рокери, които возеха и балерините. Няколко минути след това мотористите напуснаха сцената, без Трифонов да ги представи или дори обяви имената им.

снимка: Фейсбук

От емблемите им се разбра единствено, че са част от групировката "Ангелите от ада". Рокерската организация е основана през 1948 г. в САЩ и скоростно се разраства в цял свят. В множество публикации рокерите се свързват с богата палитра от криминални прояви. Доклади на Интерпол сочат, че "Ангелите от ада" имат хиляди членове в Западна Европа. Благодарение на свирепа дисциплина и брутално насилие мотористите контролират проституцията, трафика на дрога и оръжие в голяма част от континента.

У нас рокерското братство стъпва през 2014 г. с откриване на клонове във Велико Търново, Бургас и Асеновград. Верни на традициите, и част от родните "Ангели от ада" също имат солидни криминални биографии, обясняват спецченгета. Сред босовете на организацията в старата столица са месните крими величия Емил Йорданов - Емо Черния и Мирослав Пашов - Миро Пашата, става ясно от техни изказвания пред интернет сайт. В материала двамата си признават, че поддържат добри отношения с падащия си по моторите Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Дългият дори е един от малкото допуснати да влязат в затворения за външни хора клуб на рокерите в Търново, хвалят се търновските „ангели“.

Дългия от своя страна пък кани рокерите на концерта си на „Васил Левски“. Снимки от събитието показват, че Трифонов е изключително близък с „Ангелите от ада“ и дори малко преди концерта позира яхнал техен мотор с изплезен език.

снимка: Фейсбук

Това не му пречи да пропусне да представи новите си приятели пред екзалтираната публика на концерта. Според ченгета причина за това са солидните криминални биографии на Емо Черния и Миро Пашата.

Имената на двамата рокерски босове се появяват в десетки медийни публикации през последните десет години.

Първия сблъсък на Пашата и Черния с ченгетата е от 2009 г. Тогава двамата са арестувани след жалба за рекет на мъж от Полски Тръмбеш. При разследването се изяснява, че пострадалият Гюрай Ашимов дължал пет бона на своя съгражданин Иво Хамстера. След като Хамстера не си получил парите, разбрал за фирма в старата столица, която се занимавала с несъбираеми вземания, пише месният вестник "Янтра Днес". Ставало дума за дружеството "Емпайър" ООД, собственост на което били Черния и Пашата. Двамата се договорили с Хамстера да приберат дълга към него, като половината от парите да останат за тях. Впоследствие Черния и Пашата отвличат Гюрай и го бият жестоко, докато не обещае да върне парите. Няколко дни по-късно къщата на длъжника е запалена. Малко след палежа двамата авери на Слави са задържани при шумна акция на МВР. Техните имена се появиха в списъка на 300-те най-опасни бандити в страната на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. След арестите ченгета посочиха Пашата като един от лидерите на наркобизнеса в района. Криминалисти дори твърдяха за засечени негови контакти с Митьо Очите. В крайна сметка обвинения за дрога така и няма. Обвинението за рекет пък приключи с условна присъда. Двамата имат и по още една условна присъда за побои.

В края на миналата година имената на рокерите се появиха в медиите и покрай разбита в Търново нова наркобанда. Официална информация от прокуратурата за тяхно участие заедно с другите арестувани обаче не е обявявана.

"Не познавам лично тези рокери и не съм проверявал биографиите им. На концерта имаше и трактор, нима и миналото на човека, който го е карал, да гледаме", коментира чрез пиарката си Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

снимка: Фейсбук

Слави позира преди концерта на стадион „Васил Левски“, прегърнал Емил Йорданов - Емо Черния (вдясно) и Мирослав Пашов – Миро Пашата (вляво)

Последвайте канала на

Novini.bg
39220 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2018.03.12 | 03:32

10
СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ НАПЪНИ

2018.03.12 | 03:32

9
ПА И ДА ГО ПРИБЕРАТ ТОЗИ ДЖЕНДЪР
54

2018.03.12 | 03:32

8
НЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!

2018.03.10 | 21:41

7
Най ТЪПАТА ,,новина''
100

2018.03.10 | 21:41

6
рокери и чалга...смях и пародия !
Химлер

2018.03.10 | 21:41

5
Нискоителигентното, горделиво и суетно човече, Славунчо се снима с яки мъжаги и гангстери, че видиш ли малко да се почуства и той мъж. Иначе държавата, ще оправя този кретен ха ха ха....пей си там чалгиите и не ни занимавай с политическите си амбиции, плешив импотент, едно дете
Фен

2018.03.10 | 17:22

4
С две думи: МУТРИИИИИ!!!!!!

2018.03.10 | 17:21

3
През 90-те с мутрите, сега пак
Емо Черния

2018.03.10 | 17:21

2
Ми те всичките черни бе!

2018.03.10 | 17:21

1
майнaта му на тоя шибaняк

Добави коментар

Водещи новини