Слави разсипа новата "Мис България"

  • 29 ноември 2017 20:15

  • 127715
  • 24
Слави разсипа новата "Мис България"
© Facebook

Новата "Мис България" Тамара Георгиева гостува в снощното издание на "Шоуто на Слави" и предизвика много усмивки със самочувствието си. С ироничните си въпроси водещият я направи за посмешище, а умната (според собствената й преценка) миска, не успя да схване и грам. Първият въпрос на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в бе защо е решила да се кандидатира за конкурса.

“О, аз винаги съм искала да бъда Мис България. Така ще мога да правя повече добрини и да се включвам в благотворителни каузи”, изстреля Тамара Георгиева. На което Дългия отвърна спонтанно: “Глупости! Това са пълни глупости. Ако човек иска да прави добро и да помага, то може да го прави и без тези картони на главата си. Не ти трябва картонена корона, за да си добър и съпричастен човек”.

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в каза, че е прието красотата да се визира като симетрия, че тя е субективно понятие, както и преходна. Той подчерта, че "картоните" по главата, визирайки короните, едва ли имат кой знае какво значение. 

“Ааа, не е картонена. Короната ми не е от картон”, не успя да стопли идеята Тамара и продължи да се пъчи гордо. След което проговори за себе си в трето лице единствено число и направо се омаза. “Да, всички говорят за мен. Няма значение какво говорят. Важното е, че съм най-известният човек в страната в момента. Тамара Георгиева е най-известна”, продължи Мис България 2017.

Искам хората да ме опознаят и да ми дадат шанс да помогна на децата в неравностойно положение, на възрастните", заяви миската.

"Не те ли съсипват нападките, или пък това, че хората говорят за теб, ти харесва?" - попита я Трифонов. Тамара призна, че не вини никого за приказките за нея, които я правят още по-известна, което на нея много й харесва. Тамара заяви още, че имала нетипична красота.

Шоуменът направо я разби със забележката си: “Ти осъзнаваш ли, че говориш за себе си в трето лице единствено число?! Това е много опасно. Започне ли човек да говори така за себе си, значи вече се е побъркал”, каза й в прав текст Трифонов. Но Тамара отново не се впечатли.

“Може ли да ми дадеш автограф след предаването тогава?”, бъзикна я Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. На което тя с охота отвърна: “Ама, разбира се. С удоволствие". Накрая Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в заключи, че тя притежава "нетипична красота".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
127715 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар

2018.02.13 | 16:56

24
някакви сили упорито се опитват да подменят възприятията и усещанията на Българина,то не бе чалга,биг брадър,плейметки и какво ли не.но забелязвам че все повече Българи се опълчват на тези простотии.Българина е оцелял през турско/ присъствие/робство,през комустическият г
МИ ДА

2018.02.13 | 16:56

23
ДЪЛЪГ ОЛИГОФРЕНЛДА ДОКАЖЕ КИНТИТЕ СИ
55

2018.02.13 | 16:55

22
Пошла работа,натрапва ни се грозотията Искат да ни притъпят усета за красота но няма да стане,тя ни е вроденаТази госпожичка си я приберете и мачкайте,за друго не става.
Сиса

2018.02.13 | 16:55

21
Само като и погледна носа на тая и ми се повдига,направо ме е гнус
Евгений Минчев

2018.02.06 | 12:47

20
Едно голямо БРАВО! Просто нямам думи. ЕВАЛЛА на Слави! Винаги съм го казвал; Левски, аз, Бойко, Трифонов и Христо Стоичков, това сме значимите българи, с позиции.
Подгласничка

2018.01.29 | 10:39

19
Да върне веднага картона от главата си, ние чакаме и още имаме надежда за нов избор. Тогава ще стана Мис БГ, повярвайте.
Бахти и батала

2018.01.29 | 10:38

18
На мъжа до нея как му става пишката.....ми тя много грозна ве...

2018.01.13 | 16:05

17
Бе много знаете тарикати по всичко що тогава сте наи големите боклуци а булгаристанци
880

2018.01.10 | 11:32

16
Веднага се разбира вкуса на този който е гласувал за тази дама,ама тя на нищо не прилича,дори неможе да говори като хората.Грозно пате ,като Анита Мейзер усеща се намесата на парите а не усета за красота.Жалко ,още едно доказателство че тези които оценяват не виждат красивот
мишо

2018.01.10 | 11:32

15
Време е да се намери нова тема, тази вече не е актуална . Всяко чудо за три дни , а те отдавна минаха. По-добре се съсредоточете на това , с какво и как ще ни прецака държавата от догодина. И се борете със словата си това да не се случи или да е в по-дребни мащаби.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини