Още една актриса обвини продуцента Уайнстийн в сексуален тормоз

  • 29 октомври 2017 19:09

  • 7584
  • 2
Още една актриса обвини продуцента Уайнстийн в сексуален тормоз
© Getty Images (Архив)

Звездата от сериала "Семейство Сопрано" Анабела Шиора стана поредната знаменитост, обвинила продуцента Харви Уайнстийн в сексуално насилие, съобщиха Асошиейтед прес и ДПА, цитирани от Дарик.

Тя заяви пред сп. "Ню Йоркър", че била насилена от Уайнстийн, след като той препречил пътя й, докато влизала в апартамента си през 90-те години на миналия век.

Продуцентът продължил да я подлага на сексуален тормоз през следващите години. Анабела все още била толкова ужасена от него, че спяла с бейзболна бухалка пъхната под леглото й.

Повече от 50 жени, сред които актрисите Роуз Макгауън, Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, обвиниха Харви Уайнстийн, че са били подложени на сексуален тормоз или са били насилени от него, след като в. "Ню Йорк таймс" публикува статия, в която се споменава за сексуални посегателства от страна на продуцента.

Последвайте канала на

Novini.bg
7584 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Метгонтан

2017.11.02 | 18:33

2
Сега най грозните жени имат възможност да набедят човека, като е в тази позицийка. Кво толкоз , барнал някоя гъзяга и стиснал някоя друга цица. За какво ти е тази службица ако не се възползваш от нея. И без тва повечето актриси са върти опашки , за пари , главата им не го побира целия
БъХъ

2017.10.30 | 04:07

1
Чукал, чукал...и никой не отворил.

Добави коментар

Водещи новини