Ето я новата тръпка на Брад Пит (снимки)

  • 13 април 2017 06:57

  • 59259
  • 1
Ето я новата тръпка на Брад Пит (снимки)
© Getty Images/Guliver

Актьорът Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в флиртува с колежката си Сиена Милър, съобщи БТА, позовавайки се на Лента. Двамата, които имат почти 20 години разлика в годините, са били заедно на вечеря в ограничен кръг в Лос Анджелис за премиерата на филма "Изгубеният град Z", в който участват.

Те видимо се наслаждавали на компанията си и са разговаряли цяла вечер.



Човек от обкръжението на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в каза пред Пейдж сикс, че оттогава той е видимо в по-добро настроение.

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в живя десет години с Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, но миналата година тя поиска развод, като го обвини, че се държи лошо с децата. Тя иска еднолично попечителство, а той съвместно. Оттогава Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в не изглежда добре.



Сиена Милър имаше връзка с актьора Джуд Лоу. Тя беше омъжена и за актьора Том Стъридж, от когото има дъщеря. Двамата се разделиха през 2015 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
59259 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.07.27 | 11:41

1
Чyкал съм я, нищо особено не е

Добави коментар

Водещи новини