Стриптизьор дири "Мис Пернишко дупе"

  • 04 януари 2012 07:46

  • 17339
  • 4
Стриптизьор дири "Мис Пернишко дупе"
©

В града на винкела си спретнаха конкурс „Мис Пернишко дупе”. Неговото първо издание ще е в петък. Мястото на еротичния подбор е „Червеният салон”. Специално жури ще инспектира задните части на кандидатките, които ще разходят снагите си в три поредни тура.

„Момичетата ще дефилират с вечерна рокля, по бельо а на финала всяка може да импровизира като изтанцува или изпее нещо, и рецитирането на стихотворение е добре дошло”, разкри пред „Монитор” организаторът на конкурса Илко Илиев, познат със завидна стриптийз кариера на Запад. В последния тур всяка от претендентките има право да се разходи в по-оскъдно облекло или съвсем да свали задръжките и да се разкърши на сцената по парфюм. Конкурсът обаче е с отворен характер и не е само за дами с адресна регистрация в миньорския град, ами и за такива, които по душа и дупе се чувстват перничанки.

Кандидатките за „Мис Пернишко дупе” ще бъдат подбирани на предварителния оглед по снимка, като тя не е нужно да е по бельо или по-разголена. Завчера до финал са допуснати 7 кандидатки, очаква се да бъдат избрани още три. Организаторите не са претенциозни за височината и размера на формите. Кандидатката сама преценява дали е достойна да триумфира като секссимвол на място, където анцугът е официален дрескод. За победителката са предвидени 3000 лева, а двете й подгласнички ще отнесат по 1500 и 500 лв.

За водещ на събитието е цанен Диан Жокера който нашумя покрай участието си в музикалното риалити „Стар академи”, а през последните години заработва джобни на пилона. Между дефилетата на момичетата на сцената ще се изявяват тъмнокожите мъжаги от еротичното кабаре Afromen Show.

Последвайте канала на

Novini.bg
17339 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
du

2013.09.07 | 11:15

4
Дупето е много добро
до автора

2013.09.03 | 16:19

2
не знам колко си запознат с дрескода в перник, сигурно си някой моден гуру,капацитет в света на модата,но най вероятно си някое софийско лайно 1-во поколение столичанин,избиващ ген. комплекси на тема столица.-провинция.Кога последно се разходи по Софийските улици за да видиш в какъв град живееш?
Emo

2013.09.03 | 16:19

3
Моето семейство е от 8 поколения в София. Мога да кажа че София си е много хубав град,просто ти не знаеш друг район от Гарата и Илиенци нали? А ако можеше да видиш колко по-хубав беше града преди 20 години-преди да се напълни с прости селяци...

2012.01.10 | 23:41

1
До 30 % намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си .

Добави коментар

Водещи новини