Майка на 3 деца е новата Мисис Бургас (снимки)

  • 29 март 2017 12:16

  • 24588
  • 3
Майка на 3 деца е новата Мисис Бургас (снимки)
©

32-годишната Надя Недялкова е новата носителка на титлата Мисис Бургас. Надя спечели журито с нежност и финес. Зад тези й качества обаче журито не пропусна да оцени и това, че красивата бургазлийка е горда майка на три дъщери. Грижите за голямото й петчленно семейство на Надя не пречи и на професионалната й реализация.

Започвайки като служител в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света преди 13 години, днес тя е търговски директор. По всичко личи, че на Надя й върви да завоюва титли, тъй като тази година за шести път е удостоена с приза за Най-успешен мениджър на годината.

На второ място в конкурса се класира Кристина Стаматова, която е на 38 години. Тя е майка на известната бургаска певица Лидия Стаматова. Кристина работи като банков служител в Бургас. На трето място в конкурса се класира 36-годишната Ваня Димитрова. По професия електронен инженер Ваня възнамерява за в бъдеще да се развива в сферата на електрониката и новите технологии. За сега обаче се е отдала на грижите към 8-месечната си дъщеря.

Най-възрастната участника в конкурса пък спечели титлата Мис Юнивирсъл. Това е 52-годишната Донка Стоянова, която е има възможността да представи страната ни на престижния международен конкурс.

Станислава Андреева стана лице на публиката, след оспорвано гласуване в сайта e-Burgas.com. Тя събра близо 7000 гласа, което си гарантира първото място в класацията. Станислава беше най-младата участничка в конкурса, само на 26 години.

Сред гостите в журито бяха волейболния национал Ники Николов, Мисис Баба Лариса Иванова,ММА боецът Георги Стоянов, пластичния лекар д-р Ангелина Калкова, Мисис Бургас 2016 Мая Великова и други.

Благотворителната кауза в него тази година събра четири цифрена сума за младото семейство Павлина и Деян Петрови, които няколко години правят опити да имат бебе. Подкрепа на Павлина и Деян оказа и ръководството на Лаборатории „ЛИНА“, които им осигуриха ваучер за безплатни ин витро изследвания.

Последвайте канала на

Novini.bg
24588 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.03.30 | 09:09

1
Na 32 i e sas 3 detsa,qsno znachi kolko huq e potroshila za da stane miss Burgas :))

2017.03.30 | 09:16

3
Мълчи уе, лайно!
Асд

2017.03.30 | 09:16

2
Трябват повече деца в България, идиот!

Добави коментар

Водещи новини