Вижте кои са всички участници във "ВИП Брадър" (галерия)

  • 12 септември 2016 06:32

  • 106440
  • 22
Вижте кои са всички участници във "ВИП Брадър" (галерия)
© Булфото

Телевизионната водеща Миглена Ангелова е първият Съквартирант в риалити шоуто "ВИП Брадър". "Мога такива врагове да си създам, че в следващите 10 години да не ми е скучно изобщо", казва тя, като пожелава на всички Съквартиранти "динамичен, прекрасен и стремителен престой в Къщата".

 

Вторият Съквартирант е победителката във втори сезон на музикално шоу №1 X Factor Жана Бергендорф. Певицата влиза във VIP Brother, за да покаже истинската Жана: "Онази лудата, бунтарката, лошата, диването – това е Жана Бергендорф… за момента. Аз влизам в Къщата, за да победя, защото мога и искам!"

Актьорът Явор Бахаров трети прекрачи прага на най-известната Къща в България. Казва, че иска да пробва психиката си и да провери дали може да издържи на напрежението и да се държи нормално толкова дълго.

Едно от първите предизвикателства за Явор Бахаров в шоуто е световният топмодел Глория Петкова, която е и следващият Съквартирант. "Влизам в Къщата на Big Brother, защото за мен е много важно човек да излезе от зоната на комфорта си", казва топмоделът и добавя: "Не ме интересува моят PR, защото така или иначе не живея в България. Ако на един човек успея да променя мисленето към по-добро, аз съм победителят".

Петият Съквартирант е популярният кулинарен водещ Ути Бъчваров, който е готов активно да участва в живота на Къщата. "Вкусът на Big Brother в повечето случаи, меко казано, е горчив. Затова влизам в кухнята на нещата, за да ги пипна, да ги трансформирам, ако трябва да изрина всичко и да започна отначало и смятам, че ще успея", казва още Ути.

Световният и олимпийски шампион по бадминтон Георги Софкин е следващият участник в риалити формата, който очаква да срещне… по-високи хора от него във "ВИП Брадър". Казва, че ще се опита да направи нещо, което досега е липсвало в шоуто – по-силно социално послание.

Седмият Съквартирант е бизнесменът Борислав Комсийски, който определя "ВИП Брадър" като огромна емоция, която задължително иска да преживее. "Имам спортния хъс и умея да побеждавам. Нямам стратегия, ще бъда себе си и мога да гарантирам, че ще изляза от Къщата, както влизам – с гордо вдигната глава", категоричен е Борислав.

Телевизионната водеща Надя Иванова също прекрачи прага на Къщата, която признава, че приема това предизвикателство в емоционален за нея момент. Определя живота си като като кардиограма, с много резки пикове нагоре и спадове надолу. "Имам нужда от рестарт и се надявам "ВИП Брадър" да ми помогне да поставя новото начало", казва Надя.

Режисьорът, сценарист, продуцент, оператор, прагматик и работохолик Жоро Торнев е деветият Съквартирант. Казва, че във "ВИП Брадър" иска да се види в друга роля: "Винаги съм стоял зад камерите, искам да видя как ще изглеждам от другата страна". Единственият план за участието му в шоуто е синът му да не се срамува от него.

Певицата Рени, която има 30-годишен опит на фолк сцената, също прекрачи прага на Къщата, с което отбелязва й завръщането си у нас след престоя в Израел. В риалити формата тя иска да бъде пример на всички слаби жени, които се чувстват излъгани: "Искам да им кажа, че въпреки че не всичко се случва както по филмите, винаги има изход". Рени казва, че е готова за голямата любов, "защо не и в Къщата на Big Brother".

Съквартирант №11 е Роро Кавалджиев – продуцент, телевизионен водещ от музикална телевизия MM, запален геймър и син на легендарния певец Вили Кавалджиев. "Влизам във "ВИП Брадър" за да се опитам да превъртя и тази игра", казва той и добавя: "Влизам с желание да стигна до края и да намеря вратичката да изляза от матрицата".

Следващият участник е Ирина Тенчева – PR експерт, телевизионен водещ, влогър, съпруга и от десет години майка на пълен работен ден. Представя си "ВИП Брадър" като Дисниленд за възрастни. "Искрено се надявам, че колегите Съквартиранти не измерват своята специалност, ВИП и значимост с външния си вид, с банковата си сметка или с броя лайкове под снимки във Facebook. В случай че има някой объркан, на линия съм да му помогна да се раздели с някой друг етикет или поне с някой екстеншън", казва Ирина.

Деси Цонева е Съквартирант №13 – телевизионен водещ, журналист и наследник на известната фамилия Цоневи. Тя е дъщеря на журналиста Димитър Цонев, който почина през август. Внучка е на големия български актьор Коста Цонев и на говорителката Анахид Тачева. С участието си в шоуто тя иска да опровергае лъжите по неин адрес в таблоидите. "Сега е моментът зрителите да видят, че Деси Цонева е една достойна дъщеря на Димитър Цонев, достойна внучка на Коста и на Анахид", казва тя. "Риалити институцията" ще отпразнува своята 10-годишнина под красноречивото мото "Играта загрубява". Забавлението ще е на високи обороти, а мисии в стил twisted comedy ще изненадват и зрители, и участници.

Бившият шеф на БФС, ПФЛ, ЦСКА и "Кореком" Вальо Михов е изненадата сред участниците. В Къщата влязоха още телевизионните водещи Лара Златарева и Лили Вучкова и композиторът Алек Сандър.



 

Последвайте канала на

Novini.bg
106440 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар

2016.09.18 | 14:59

22
Няма ли един достоен съд и съдия със съдебно решение да спрат това просташко така наречено шоу и да вкара продуцентите му затвора ????!!!!

2016.09.15 | 07:32

21
МРЪСНИЦИ , ЦИНИЦИ ПРОКЛЕТИ !!!!!!!!! ЩО НЕ РАЗДАДЕТЕ НА БЕДНИТЕ И БОЛНИТЕ ТЕЗИ ПАРИ ?????????? ШЕ ПРЕДАВАТЕ ЦИРК И РАЗВРАТ ПО ТВ? КОЙ ЩЕ ВИ ГЛЕДА-САМО ПУБЕРИТЕ !!!!!!!

2016.09.14 | 22:07

20
Вижте само водещи те !! Една третокласна актриса и един педал който е болен на темата пари !!!!
месара

2016.09.14 | 18:53

19
до кога ше го има това така наречено шоу , това ли са вип персоните и кое им е випа ? няма ли най на края да се разбере кой пере пари чрез тая пошлост ?
маргарита

2016.09.14 | 13:21

18
Как не ги е срам да се дават толкова пари на тия "ВИП" участници? Еле, Миглена Ангелова, как не се напаса тая коза? За другите да не говорим - тая пък Ирина какво прави в това реалити? Че и всички останали участници? Натискат се да си покажат кирливите ризки? Дрън, дрън,дрън, леля Лара. За Рени-то - позавяхналата вече "велика" фолк певица!!!
ЗНАЕЩ

2016.09.14 | 13:20

17
ТОВА БИЛ НАШИЯ ЕЛИТ. БОКЛУК ДО БОКЛУКА МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО. КАКЪВТО НИ Е ЕЛИТА, ТАКАВА НИ Е ДЪРЖАВАТА.

2016.09.13 | 21:15

16
Явно всички влезли в това предаване са го закъсали финансово, за да решат да станат за резил. Само това момче Комсийски изглежда адекватен и нормален.
AZ

2016.09.13 | 21:15

15
ЕДНИ И СЪЩИ СМОТАНЯЦИ СЕ ВЪРТЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ОГЛАДНЕЛИТЕ ОТ ТЯХ ПЕРИОДИЧНО УЧАСТВАТ В БИГ БРАДЪРСИ И ТЕМ ПОДОБНИ. ТОВА СЕ НАРИЧА ЦИРКА НА ГЛАДНИТЕ.
Karo

2016.09.13 | 21:09

14
Tова предаване е много повече от просто предаване но в българската действителност го превърнаха в фарс. Последните сезони направо копаят дъното а после не били некадърници. За запалените фенове гледайте само лайфовете ако ги има после ми благодарете.

2016.09.13 | 20:48

13
Е,хубаво прочетохме разбрахме,кои са просяците и отрепките,сега просто за 3 месеца или там колкото продължава Нова няма да съществува за нас .

Добави коментар

Водещи новини