Емануела: Минавам на жени

  • 02 декември 2011 11:45

  • 3729
  • 5
Емануела: Минавам на жени
© Булфото

Емануела сподели, че е разочарована от мъжете.

Тя смята, че е допускала прекалено близо до себе си много хора, които са я наранявали.За връзките си, които приключиха - едната с Денис, а другата със Слави Транспорта певицата каза:„Може да е било любов".

Емануела смята, че нещата са приключили и не иска да се връща назад. „Може би нараних Слави и той реши да ми отмъсти със слухове, че не сме имали връзка", каза Емануела. Тя категорично отказа да сподели дали има нов мъж до нея.

„Вече нищо на никого не казвам. Отказвам се от мъжете, минавам на жени", каза още тя. Слави Транспорта заяви от страниците на седмично издание, че никога не е имал връзка с Емануела. "Тя лъже, за да си прави ПР на мой гръб".

Специално за Blife Емануела коментира думите на Транспорта така:

„Нямам думи. Тази постъпка от страна на Слави е много недостойна. Потърсих го да го питам защо е казал всичко това и той отрече. Каза ми, че никога не говорил такива неща. Разбира се, че лъже. Но това, че сме имали връзка и сме били заедно може да се провери със самолетните билети, бяхме заедно в Гърция, Франция. Как мога да си правя реклама с него? Никой не го познава. Аз напуснах Денис, защото бях влюбена в Слави. Много съм разочарована от постъпката му. Може би иска да се върне при бившата си и е спретнал този театър. Не искам да си отварям устата, че ако се разприказвам ще му стане доста неудобно", гневно отсече Емнуела.
 

3729 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
el

2011.12.10 | 19:44

5
ekipa kude ste?nali 6te triete necenzurni kvalifikacii...sme6nici
Бля бля

2011.12.10 | 19:44

4
Да те мина и теб да те мина, курво разпукана!
Перник

2011.12.10 | 19:44

3
На майка ти путката парцал мръсен,ти си една долна курва и такава ще си останеш цял живот.
Поп-Волк

2011.12.09 | 19:37

2
Абре,докога ще правите безплатна реклама на простотията?Баш ме брига мене за Емануела,с кой спи-поне да ставаше за нещо,като певица или жена,а то-само някой да си я слажи на плакат в автобус на градския транспорт!...Сръбските певици,от които тръгна турбо /и поп/-фолка винаги са били достолепни дами,с добри гласови данни,и скромно поведение,поне запред камерите! Както ми каза един колега сърбин "Брате,имате такива певачици,дето у Белград в най-долнопробната кафана няма да ги пуснат да пеят!"

2011.12.09 | 11:31

1
българските патки ги минах,сега минавам на жени,после ще експериментирам и в областта на содомията,баси и живота скучен....нема достойно прасе в държавата,което да оцени вкуса на позагнилата ябълка...

Добави коментар

Водещи новини