5 незабележими признака на изневярата

  • 02 юни 2016 10:27

  • 59694
  • 1
5 незабележими признака на изневярата
©

Нощни излизания, изпращане на съобщения „по работа“ в режим 24/7, внезапна раздразнителност и потайност – тази статия не е за онези, чиито партньори си позволяват подобни безобразия. Те вече просто бият тревога, със сигурност неверникът ще може да бъде хванат на местопрестъплението.

Но не е лесно човек да си представи толкова карикатурни кръшкачи, нали? Виновниците обикновено изневеряват с абсолютно невъзмутим вид. На пръв поглед. Ако обаче се загледате по-внимателно…

По стъпките на блоговете

Струва ви се, че сте мернали някакъв съмнителен Facebook-чат? Подозирате, че той твърде често лайква нечии селфита в Instagram? Учудва ви, че през последния месец си е сменил аватара в социалните мрежи три-четири пъти? Постоянно ви се струва, че става нещо подозрително в интернет, но нямате в какво да обвините любимия още. Спрете да проучвате нервно профилите на „френдките“ му и огледайте по-внимателно неговия акаунт. Кога за последно е публикувал снимка, на която сте двамата заедно? От колко време не е използвал местоимението „ние“ за вашата двойка? Дали вместо уютното „ние“ не изниква все по-често нахалното „аз“? Например може да сте отишли заедно на кино или на почивка. Но споделяйки преживяванията си в социалните мрежи, той пише не „ние отидохме“, а „аз отидох“, „аз гледах“, „аз купих“. Това е явен симптом. Съзнателно или не партньорът ви вече ви е изключил от виртуалния си (засега само виртуалния) живот. Открил е вакантно място до себе си и най-вероятно вече има кандидатка за него. Друг тревожен симптом от същия тип е партньорът ви изведнъж да стане невероятно активен в социалните мрежи. Скромният и унил някога профил се изпълва със снимки, репостове с шеги, високопарни мъдри мисли и други нетипични за любимия ви текстове. Да, възможно е просто най-сетне да е осъзнал какви са прелестите на виртуалния живот и да им се радва. Но най-вероятно си е набелязал любовница, която също е в социалните мрежи – и провежда активна PR-кампания. За жалост целевата ѝ аудитория не сте вие. Уви.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
59694 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
йокин

2016.06.04 | 07:58

1
КЪДЕ,СТЕ МНОГОЗНАЙКОВЦИ,НЕ ВЗИМАТЕ ОТНОШЕНИЕ,ЧУКАТЕ ЧУЖДО,ВАРДИТЕ СВОЕ,ТЪЙ НЕ МОЕ.

Добави коментар

Водещи новини