Ванко 1: Не съм галеник на правосъдието, Максим Стависки е такъв

  • 27 ноември 2011 12:28

  • 9922
  • 4
Ванко 1: Не съм галеник на правосъдието, Максим Стависки е такъв
© Булфото

Иван Главчев, по-известен като Ванко 1, е един от най-разпознаваемите рапъри в България.

Осъден е на 12 години затвор за склоняване към проституция, но излежава само 4 години и 7 месеца от тях, след като през 2006 г. в Наказателния кодекс беше приета поправка от 40-ото Народно събрание, наречена още "Ванко 1"

Сега Ванко 1 се изявява главно като изпълнител и като мениджър и продуцент на Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, която наскоро сключи брак с футболиста Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб, пише Hot Arena.

"Кога най-много съм се срамувал? Веднага изплува в съзнанието ми дълга колона от 20-30 затворници - подредени по двама с белезници на ръцете, а някои от тях и с белезници на краката!... И аз между тях. И се движим по самите релси по двама, по двама в редица, после наближаваме пловдивската централна гара и за мой лош късмет това става през лятото, пълно е с хора. И парадоксът беше, че точно когато минаваме през тълпата, някакви малки момчета ми поискаха автограф. Идеше ми да потъна в земята. Почувствах се... да не казвам като какво. Натовариха ни в определени затворнически купета във влака, с белезници. После ни чакаше един камион, където ни нахакаха в супертъмница, като в хладилна камера. Там имаше всякакви затворници, дори и затворнички-жени от Сливен. После ни докараха в Софийския затвор", казва рапърът в интервю за в "Шоу".

"Нормално е в затворите, това е изолирано общество, да има по-особени нрави. Там си е пълно с педерасти по принцип. Болшинството там са такива. Когато си беден и слаб, много хора се подлагат на такива неща в затвора!... Тези, които обичат такива неща, се наричат манафи и си ги обичат и ги правят и навън по същия начин. Думата галеник на българското правосъдие ме обижда!... Може ли да бъда галеник, когато съм лежал 4 години и 7 месеца? Галеници бих нарекъл такива като Максим Стависки, който е отнел човешки живот, а правосъдието му дава условна присъда. А и той не е единственият случай, има много други", категоричен в Ванко 1.

На въпрос за шоумена Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, рапърът казва: "За него имам свое лично възприятие, казах го и при АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. и продължавам да съм на същото мнение и сега. За мен дали той е милионер, милиардер или каквото и да е било там, няма никакво значение. За мен Трифонов ще си остане момчето с мартениците от подлеза".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9922 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.09.03 | 14:51

4
малко си лежал смешник,трябва да изгниеш в затвора,но парата пак си е казала последната дума,корумпирана държавица сме,няма оправия...

2013.09.03 | 14:51

3
Като лидер в областта на технологиите и иновациите,най-добрите световни спортисти и клубни отбори, над 90% от професионалните баскетболисти и 50% от професионалните футболни отбори носят McDavid HexPad ™ всеки ден. Ако спортувате и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com
VICTOR 26

2013.09.03 | 14:51

2
VANKO 1 E NI6TO DREBNA RIBI4KA I PONE NE E UBIVAL NIKOI NEGI E KARAL MOMI4ETATA DA XODIAT PRI NEGO ZA RABOTA I DASI VDIGAT KRAKATA NAGORE SAMI SA SI ISKALI . A NAI GOLEMITE IZRODI SA SI POLITICITE OBIVAT KRADAT LAJAT I PAK I PAK GI IZBIRAME I IZBIRAME E DARJAVATA ZA TOVA NIE NA TOVA DEREJE OT MAFIOTITE POLITICI MAMKAIM NA VSI4KI POLITICI ......
Тони Цветанов

2013.09.03 | 14:43

1
Тази статия е пълно цитиране от предаването "Черешката на тортата", точно това разказваше Ванко 1. Май медийте няма какво да напишат. Измислят си и лъжат наред.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини