Доведеният син на Ламбо му се води шеф в "Стъклен дом"

  • 23 ноември 2011 11:58

  • 3764
  • 0
Доведеният син на Ламбо му се води шеф в "Стъклен дом"
©

Продуцентът на хитовите български сериали “Стъклен дом” и “Под прикритие” е търговското дружество “Камера” ООД, а не “СИА адвъртайзинг”.

Това се казва в официално съобщение на “Камера” ООД по повод публикации в медиите, че 25-годишен барман е станал собственик на “СИА”. Днес стана ясно, че Националната агенция по приходите е започнала проверка на фирмата, която дължала 1,3 млн. лева данъци на хазната.

Съдружници в “Камера” ООД - компанията продуцент на двата сериала, са Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков, който е доведен син на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в. „Сиа адвъртайзинг” ЕООД не развива дейност от 2008 г. и дяловете на съдружниците Митовски и Гочев са били прехвърлени още през месец декември 2010 г.", се казва в становището на компанията.

“За нас е изненадващо защо в настоящия момент се повдига въпросът за една търговска сделка, при която дяловете на съдружниците Митовски и Гочев са били прехвърлени още през месец декември 2010 г. и която се отнася до дружество, което от години не упражнява дейност, пишат още от “Камера”ООД.

Последвайте канала на

Novini.bg
3764 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини