Лейди Гага си татуира Дейвид Боуи

  • 15 февруари 2016 16:30

  • 3466
  • 0
Лейди Гага си татуира Дейвид Боуи
©

Два дни преди да изнесе почетен трибют за Дейвид Боуи на наградите Грами, Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в си татуира лицето на музиканта върху лявата страна на торса си.

Заедно с Нийл Роджърс 29-годишната знаменитост ще се изяви с песни на скоро починалия Боуи. Два дни преди събитието Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в доказа колко много значи за нея легендата Дейвид Боуи. Тя документира целия процес в Snapchat. Изображението на Боуи, което Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в си татуира, е от корицата на емблематичния му албум Aladdin Sane от 1973 година.

Това е 18-та татуировка за Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и не е единствената, посветена на легендарен музикант. Преди време певицата си татуира тромпет в чест на Тони Бенет, с когото реализираха албума Cheek To Cheek. Интересното е, че скицата за тромпета е направена от самия Тони.

Още по темата прочети тук.




 

Последвайте канала на

woman.bg
3466 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини